2777
2789
عنوان

تو روز عید دارم دعا میکنم مادربزرگم بمیره از شرش راحت بشیم 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 781 بازدید | 52 پست
تازه وقتی هم مریض میشه خبر مرگش همش دستور میده که فلان کار کنید برام غذا بیارید تو اتاق فلان دارو بی ...

۱۰ سال واقعا زیاده واقعاااا

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد

تازه وقتی هم مریض میشه خبر مرگش همش دستور میده که فلان کار کنید برام غذا بیارید تو اتاق فلان دارو بی ...

گوش نکنید 

وقتی میگه غر بزن بگو دستم بنده پاشو خودت بردار . غذا تو اتاق نمیشه کی می‌خواد جارو کنه؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

گوش نکنید وقتی میگه غر بزن بگو دستم بنده پاشو خودت بردار . غذا تو اتاق نمیشه کی می‌خواد جارو کنه؟

ببین مامانم گوش نمیده مشکل از مامانمه هرچی بهش میگم به این محل نده کاری نداشته باش میگه نه آدم با دشمنش هم نباید بد باشه بخدا دلم میخواد سرمو بکوبم به دیوار 

خودش خبر مرگش همیشه نماز میخونه ایشالله همین نمازاش بزنه تو سرش

تو در قنوت بگو... خدایا مرگش را با ابرار سریعتر جلو بنداز 

خدای بزرگ همیشه دوستت دارم. به لطف قرآن  و ذکر های جلاله و اسماالحسنی حالم بهتر می‌شود.
ببین مامانم گوش نمیده مشکل از مامانمه هرچی بهش میگم به این محل نده کاری نداشته باش میگه نه آدم با دش ...

پس هیچی دیگه 

مقصر اصلی مادرته . وقتی کاملا خود خواسته سواری میده کاری نمیشه کرد ولی شما باج نده 

ببین مامانم گوش نمیده مشکل از مامانمه هرچی بهش میگم به این محل نده کاری نداشته باش میگه نه آدم با دش ...

خب دیگه مادرت ساده است بهش میدون داده ، کار زیادی از شما برنمیاد .

دارو و غذا و اب و...کنار دم دست مادر بزرگت بگذارید هی دستور نده برید بیارید. 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
[QUOTE=377187051]وقتی آدم سنش بالا میره خیلی حرف میزنه و میخواد توی همه چی دخالت کنه بهترین کار ای ...

همه رو نمی دونم 

ولی نود درصد اطرافیانم 

رو که سن بالا دارن رو می بینم 

مثل بچه ها رفتار می کنن 

به نظرم خودم 

دنبال توجه هستن 

چاره ای به جز سکوت نیست 

باید احترام کنیم که پیر شدیم به سر خودمون هم نیاد