بچه ها دیشب رفتم انزلی خیابون سپه با پسر دو ساله ام قدم بزنم . با هم دیگه ست کردیم . جفتمون شلوار بگ رنگ کرمی پوشیدیم . من مانتوکوتاه نسکافه ای اونم یه پیرن نسکافه ای. پسرمم خوشگله موهاش بوره چشماش ابیه . صورتشم خوشمله. بعد همه نگاهها ب ما بود 😂 حتی میدیدم طرف مارو ب بغل دستیش نشون میده میگه نگاهشون کن . یا میگفتن وای چقدر خوشگله 😂 یکم استرس گرفتم گفتم چشممون نزنن زود برگشتیم دیگه ام ست نمیکنن ولی خداییش از قدم اول تا برگردیم همه نگاهها ب ما بود و میشنیدم میگن وای چ خوشگله
از گهواره تا گور طلب دانوش😂🥴 سوال عربی (رشته انسانی ، تجربی ، ریاضی هرسه پایه دبیرستان)فنون(عروض ، سبک شناسی و آرایه) و یا هر درس دیگه ی (انسانی) ، اگه داشتین بپرسین تا جایی که بلد باشم جواب میدم❣ یه عدد کنکوری(:
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خودمم هستم . خب راستش تو شهر ما ۹۰ درصد دخترا شبیه همن . چون همه چهره ها مصنوعی شده اینم یه فرق من با بقیه هست ک طبیعیم .خب خودم از بچگی قیافه ام جز خوب ها بوده هیچی ام عمل و اینا ندارم سنمم خیلی پایینتر میزنه