2777
2789
عنوان

زنگ زدم 123و هیچ کمکی نکرد بهم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 642 بازدید | 52 پست

هم مشکل با مادرته 

هم نامزدت 

برای مادرت ( یا کلاً همینجوری آلارم گوشیتو مثلا صبحها که از خواب پا میشی تنظیم کل که هر روز گفته باشی : ۹ بار پشت سر هم سوره ی کوثر بخون به نیت دفع شر دشمنِ ( ساده ) و مزاحمِ ( ساده ) قربة الی الله 

برای دشمنِ بدخواهِ حسود ( علقمه ) مزاحم شرور ( علقمه ) 

برای دشمن تر بدخواه تر حسود تر ( دعای علوی مصری ) ، مزاحم شرورتر ( دعای علوی مصری 

برای نامزدت غسل اویس قَرَنی 

تلاوت سوره های مزمل ؛ طلاق ؛ مجادله ؛ نساء‌ : ( البته نساء یه خورده طولانیه ) یا یکی از اینها 

آیه ی مودت بخون به یه چیز شیرین و زن و شوهر از آن بخورند 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نامزدت هم بچس نه؟یعتی چی عیدی هاتو نده مامانت؟خودت هم سنت کمه اخه سر عیدی دعواتون گرفته فزدا ازدواج ...

منم از همین حرصم گرفته که چرا رفته به ننش گفته 

😑

من دفتر آرزوهامو پاره کردم...دارم رو مرگ خودم کار میکنم

نامزدت هم بچس نه؟یعتی چی عیدی هاتو نده مامانت؟خودت هم سنت کمه اخه سر عیدی دعواتون گرفته فزدا ازدواج ...

منم از همین حرصم گرفته که چرا رفته به ننش گفته 

😑

من دفتر آرزوهامو پاره کردم...دارم رو مرگ خودم کار میکنم

منم از همین حرصم گرفته که چرا رفته به ننش گفته 😑

خب عزیزم شما زن و شوهرین باهاش حزف بزن نمیشه هر بحث و دعوا کردین  پاشه به خانوادت بگه بچه نیست که

شما فزدا رفتین تو خونه بحث و دعوا باز پیش میاد و ایشون باز همون کار و میکنه که اصلا خوب نیست