2777
2789

این بدترین معضل من تو خونه مونه. اگر پرده ها رو بکشیم خونه تاریک میشه همیشه جمع میکنیم یه گوشه. ولی تک تک لحظات فکر میکردم منو تو همه حالتها دیدن. یه حس خیلی بدیه. شما جای من بودید پرده ها رو میکشیدید یا جمع میکردید؟؟ مطمین نیستم دید دارن یا نه. ولی چیزی که میبینم پنجره روبروی خونمونه. اما نمیدونم ارتفاع پنجره جوری هست که هر وقت میان لب پنجره ما رو ببینن یا نه😕

اون که سیخ اونجا واینستاده یکسره دید بزنه 😂

راحت باش 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط توری را بکش روز اینجوری دیده نمیشه ولی شب که داخل چراغ روشن دیده میشه باید آستر را هم بکشی که دیده نشه

السلام علیک یابقیه الله فی ارضه براظهورامام زمان عج صلوات بفرستیدلطفا🌺

آره حس خیلی بدیه من درک میکنم ماهم خونمون همینطوری بود همسایه روبرویی میومد نگا میکرد مستقیم تو خونمون واقعا نگا میکرد تابلو وحتی ی صندلی میزاشت و مینشست و تو تمام خونه ها ک دید داشتن نگا میکرد 

عزیزم خونه حریم شماست و شما توی خونت راحت باش اگه دید هم زده باشن اشتباه از سمت اوناست نه شما 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

من خودم زیاد دقت کردم هرجا میرم خونه روبرویی پرده نداشته باشه کامل دیده میشه

چند روز پیش مهمونی بودیم خونه طبقه شش یه ساختمان روبرو بود دو کوچه اونور تر پرده شون کنار بود داشتم میدیدم خانومه نشسته بود تو خونه دستشم گیتار

برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی🥺وقتی درخواست صلوات رو لایک میکنم بدونین براتون صلوات فرستادم✨التماس دعا دارم💚اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید.   و برای همسرم: چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل هفده  سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ...زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ...بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم❤

بیشتر ببینید
اون که سیخ اونجا واینستاده یکسره دید بزنه 😂راحت باش

باور کن یه همسایه قبلا داشتیم همینجوری بود بیکار علاف ی خانمی ک سنی داشت البته خیلی پیر نبود و هر وقت دختراش یا نوه هاش پسراش میومدن بی حیا بودن تو خونه ها مردم سیخ میایستادن نگا میکردن 

از این برچسب های شفاف بزن ک از بیرون چیزی دید نداره تو خونتون ولی شما بیرون رو می بینید!بعدشم لامپ برا چی گذاشتن!!خب روشن کن

خدایا شکرت بخاطر تموم نعمت های ک بدون هیچ چشم داشتی بهمون عطا کردی🌷

من خودم زیاد دقت کردم هرجا میرم خونه روبرویی پرده نداشته باشه کامل دیده میشهچند روز پیش مهمونی بودیم ...

چه رمانتیک. ولی الان من داشتم تو کاسه شیر و نون میخوردم و فیلم میدیدم تو حالت دراز کش. اصلا منظره زیبایی نیس🤦🏼‍♀️