2777
2789
عنوان

به نظرتون چرا اینکارو میکنه پسره

81 بازدید | 6 پست

سلام یه فردی هست اومده بهم ابراز علاقه کرده ولی وارد رابه نشدیم قراره چند ماه دیگه بیاد جدی صحبت کنه با خانواده ام ولی رابطه کاری و اینا داریم از قبل  بعد ایشون کلا خیلی کم عصبانی میشه ولی دو روز پیش سر یه موضوع کاری داشتیم بحث میکردیم یه دفعه گفت دیگه چیکار کنم راضی بشی؟!!! یه ذره لحنش تند بود بعدش سریع از اتاق رفت بیرون و بعد از اون هم سرد شده یه کم جواب پیام هامو دیر میده کمتر میاد پیشم کلا کم حرف شده....چرا؟!من هیچی بهش نگفتم بعد از اون حتی گله هم نکردم

میشه صلوات بفرستین به اهداف و چیزایی که میخوام برسم مرسی ❤️

عادی باش

الان وا بدی بیشتر بری سمتش

بعدها ک برید تورابطه بی محلی میکنه

میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****          بیخودی گردن من ننداز ک تو ذاتت خراب بود از اولشم حست یه حس کاذب برام بود از سر شب تا دم صب فقط ی پایه برا دود انقده بد ک عادی و سرد میشدی دائم برام زود              +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بازم شما هیچی نگو ببین بهتره یکم ازش فاصله بگیری خودش اروم میشه

اره منم نرفتم سمتش ولی نمیدونم در واقع من باید ناراحت باشم از اون برعکس شده انگار؟!

عادی باشالان وا بدی بیشتر بری سمتشبعدها ک برید تورابطه بی محلی میکنه

من کاریش ندارم فقط نمیدونم دلیل این رفتار چیه؟در واقع اگه کسی هم باید ناراحت باشه منم نه اون....

من کاریش ندارم فقط نمیدونم دلیل این رفتار چیه؟در واقع اگه کسی هم باید ناراحت باشه منم نه اون....

ببین چی شده بهش برخورده اهمیت نده

میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****          بیخودی گردن من ننداز ک تو ذاتت خراب بود از اولشم حست یه حس کاذب برام بود از سر شب تا دم صب فقط ی پایه برا دود انقده بد ک عادی و سرد میشدی دائم برام زود              +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بیشتر ببینید