2777
2789
عنوان

اگه میخوای ادم قوی بشی باید بیای تو نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 49 پست
یعنی چون گفتی دانشجوی دندون خارج کشوری بت پریدن؟

اره 

نگاه کن تاپیکم هست 

هیچی کم و زیاد نشده کامل هست🫠

● خودتون و خسته نکنید راجب زندگیم تو تاپیکام نگردید ، هیچی نیس 😶 اگه گاهی تو تاپیکام فک می کنید دارم خودمو نشون میدم ، سخت در اشتباهید چون همه ادما نقص دارن . اون لحظه فقط دوس دارم از مشکلم که تو قلبم داره سنگینی می کنه ، بگم . اگه خواستید باور کنید اگه هم نه که هیچ 😄 اگه تو بحث دیدی دیگه جواب نمیدم بدون دوس ندارم کار به جاهای باریک بکشه به قول بهتاش : تو هم ولکن 😅 

بیشتر ببینید

من اینجا فهمیدم که چقدر ادم بی حیا و بی منطق وجود داره😂

تا عین خودشون رفتار نکنی ول کنت نیستن 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

درسته خیلی اعصاب قوی می‌خواد گاهی به اونایی که اینجا فحاشی میکنن حق میدم خیلی خودم رو کنترل می‌کنم ک ...

واقعا گاهی ادم کنترلشو از دست میده

● خودتون و خسته نکنید راجب زندگیم تو تاپیکام نگردید ، هیچی نیس 😶 اگه گاهی تو تاپیکام فک می کنید دارم خودمو نشون میدم ، سخت در اشتباهید چون همه ادما نقص دارن . اون لحظه فقط دوس دارم از مشکلم که تو قلبم داره سنگینی می کنه ، بگم . اگه خواستید باور کنید اگه هم نه که هیچ 😄 اگه تو بحث دیدی دیگه جواب نمیدم بدون دوس ندارم کار به جاهای باریک بکشه به قول بهتاش : تو هم ولکن 😅 

بیشتر ببینید
من اینجا فهمیدم که چقدر ادم بی حیا و بی منطق وجود داره😂

گل گفتی😂🫠

بیشتر ببینید
من اینجا فهمیدم که چقدر ادم بی حیا و بی منطق وجود داره😂تا عین خودشون رفتار نکنی ول کنت نیستن

نه من نتونستم متاسفانه رفتار بدی داشته باشم

اما خیلی پشیمونم😂

بیشتر ببینید
اره نگاه کن تاپیکم هست هیچی کم و زیاد نشده کامل هست🫠

خب اینا همونایین که رفتن تجربی که دکتر شن آخر با نمره های زیر ۱۰ ، دیپلم نگرفته شوهر کردن

طبیعیه که هر آدمی رو که به آرزوی اونها رسیده رو مسخره میکنن

متاسفانه من دیروز سکوت کردم و پیرو این سکوت بازم کامنت تحقیر امیز شنیدم

من در پاسخ به اینطور کامنت ها، هیچ وقت جوابی نمی نویسم.‌ چون به نظرم بحث و جدل با همچین افرادی به هیج جا نمیرسه و بی اعتنایی بهترین جوابه...

در دنیای واقعی قضیه فرق می کنه.‌

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
خب اینا همونایین که رفتن تجربی که دکتر شن آخر با نمره های زیر ۱۰ ، دیپلم نگرفته شوهر کردنطبیعیه که ه ...

بخدا من از دیشب تا صبح دارم فک می کنم کجا بد نوشتم اخه 

کجا چیز بدی گفتم اصلا 

صدبار خوندم و به نتیجه نرسیدم 

من اصلا چیز بدی نگفتم یا گفتم؟ شاید خودم متوجه نیستم نمیدونم گیج شدم

بیشتر ببینید
من در پاسخ به اینطور کامنت ها، هیچ وقت جوابی نمی نویسم.‌ چون به نظرم بحث و جدل با همچین افرادی به هی ...

مامان منم این اخلاق و داره منم همینجوری رفتار می کنم .

اما دیشب هی من جواب ندادم هی کش دادن ، هی هیچی نگفتم هی قضاوت بیشتر شد ، اخرش به تنگنا اومدم بستم🤦🏻‍♀️

بیشتر ببینید
مامان منم این اخلاق و داره منم همینجوری رفتار می کنم .اما دیشب هی من جواب ندادم هی کش دادن ، هی هیچی ...

کار خوبی کردید، در ایجور موارد قفل کنید. بی اعتنایی بهترین جواب هست.‌ این افراد می خوان با تحریک کردن شما با توهین ها، شما را وارد بازی که می خوان کنند...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
فدای سرت دکتر.. توجه نکن

تو رو خدا نگو دکتر 🥹

دیگه ازش بدم اومده بخدا

من خواهر همتونم یه بدبختیم که با هیچی حالم اوکی نمیشه در حالت فعلی .

مرسی که به حرفام گوش دادی و تاپیکم و خوندی قد یه دنیا مهر و محبتت برام بااارزشه🌱🤍

بیشتر ببینید

بابا من یبار گفتم خواستگار جراح دارم یه چند نفر باید فقط میدیدی چجگری از حسادت ریخته بودن بهم بسته بودنم به حرف های چرت یکیش میگفت وای مگه چیه من دوتا بچه دارم دوست مامانم خواستگاریم کرده بود بعد همین بهم میگفت قیافه زن و دختر از هم معلومه مشخصه داری دروغ میگی ینی من فقط داشتم میخندیدم ک چطور یه عده ایمقدر سیاه دل و بد ذاتن ک حتی تو مجازی به قول خودت من خاستگار جراح داشته باشم یا ن حالا چ فرقی به حال زندگی بقیه میکنه😂😂😂وای وای آخرم زدن ترکوندن ولی من خیلی ازشون خندیدم فقط بهتر فهمیدم موفقیت نباید جار زد و اینکه خدا به داد اطرافیانشون برسه 

تازه اینقدر سوخته بودن ک بعد ترکوندن تاپیکم پشتم تاپیک زده بودن خود شن داشتن حی دور هم حرص میخگردن😂😂😂

کار خوبی کردید، در ایجور موارد قفل کنید. بی اعتنایی بهترین جواب هست.‌ این افراد می خوان با تحریک کرد ...

کاش از کاربرایی مثه شما زیاد تو سایت میبودن 

افسوس که نیست 🥲

سلامت و پایدار باشید💐

بیشتر ببینید