2777
2789
عنوان

اگه میخوای ادم قوی بشی باید بیای تو نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 49 پست
کاش از کاربرایی مثه شما زیاد تو سایت میبودن افسوس که نیست 🥲سلامت و پایدار باشید💐

خیلی ممنونم. زنده باشید   

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
تو رو خدا نگو دکتر 🥹دیگه ازش بدم اومده بخدامن خواهر همتونم یه بدبختیم که با هیچی حالم اوکی نمیشه در ...

نگو دختررر 

یعنی چی ازش بدم اومده

دور از جونت که بدبخت باشی

منم فیزیوتراپی میخونم

احساس نارضایتی هم میکنم

ولی این دلیل نمیشه خودمونو دست کم بگیریم

قربونت برم🌸

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بابا من یبار گفتم خواستگار جراح دارم یه چند نفر باید فقط میدیدی چجگری از حسادت ریخته بودن بهم بسته ب ...

عاشق خنده هات شدم😂

من معمولا اون لحظه نه خندم میاد نه چیزی عین اسکولا بغض ته گلوم و میبنده بعد شروع به گریه😂

البته اینو دیشب فهمیدم بار اول بود دردش یکم مبهم و گیج کننده بود😁🤦🏻‍♀️🥹

● خودتون و خسته نکنید راجب زندگیم تو تاپیکام نگردید ، هیچی نیس (برای صرفه جویی وقت خودتون گفتم👌🏻).اگه دیدی بحث نمی کنم راجب موضویی باهات ینی بدون حوصلتو ندارم (بقول بهتاش: ولکن) . 

بیشتر ببینید
نگو دختررر یعنی چی ازش بدم اومدهدور از جونت که بدبخت باشیمنم فیزیوتراپی میخونماحساس نارضایتی هم میکن ...

خیلی عالیه خانوم دکتر 🥺😍

والاه بعضیا فک میکنن من دارم پز میدم اما بخدا اینجوری نیس 

خودت میدونی همه بچه های تجربی برای رسیدن به رشته تاپ چقدر سختی کشیدن (دیگه خودت یکی از اونایی) بعد این همه سختی رسیدن به موفقیت خوبه ینی عالیه ها ولی اون احساس شادی کوتاه مدته یهو میره (نمیگم برا همه ولی برا بعضیا مثه خودم هست)

ینی در حالت فعلی من خودم دارم برا شاد بودن با خودم مبارزه میکنم . ادم دروغ نمیتونه بگه که من فک میکنم کنکور منو اینجوری کرد🤦🏻‍♀️

● خودتون و خسته نکنید راجب زندگیم تو تاپیکام نگردید ، هیچی نیس (برای صرفه جویی وقت خودتون گفتم👌🏻).اگه دیدی بحث نمی کنم راجب موضویی باهات ینی بدون حوصلتو ندارم (بقول بهتاش: ولکن) . 

بیشتر ببینید
باید بیای پیش مادرشوهر فوق حسود من خخ

ندارم اخه😂

تو کل تاپیکام یکی راجب زندگیم بود که کلا دستم و داغ کردم دیگه چیزی نگم😑😂🤦🏻‍♀️

بیشتر ببینید
عاشق خنده هات شدم😂من معمولا اون لحظه نه خندم میاد نه چیزی عین اسکولا بغض ته گلوم و میبنده بعد شروع ...

جدا گریت میگیره؟ 😐

من یه چیزایی تو زندگیم از سرم. گذشته ک اینجا و این آدمای سمی برام زنگ تفریح شاد میشم😂😂😂حرف منم کاملا راست بود خودمم اولش حس کردم میریزن سرم چون یبارم قبلا اینجور شد فقط اون بار نذاشتن اصلا حرف بزنم تعریف کنم چون فان بود ینی فک. کن همون عنوان دیدن ریختن سرم نذاشتن تعریف کنم😂😂😂بببیییییین آبجی قشنگم کسایی ک اینقدر حسودن خودشون مایه عذاب خودشون هستن همین بسشونه و اینکه هیچوقت تو زندگی موفق نمیشن چون هرحسی داشته باشی به خودت برمیگرده من یه چیزایی اتفاق افتاده برام ک باورت نمیشه اما برام عادیه مگر جنبه فان باشه اینجا بگم ولی در برابر اینا ن بغض کن ن هیچی جمعمون جوریه باید گرگ باشی بدر تا دریده نشی😂😂😂ب عنوان یه دخنر روحیم مقداری زیاد خشن شده اما بخاطر چیزایی ک از سر گزروندم😅😅❤️😍🌹

ولی من این جا رو دوست دارم خیلی از نظرات واقعا کمک کننده هستش

اره هست ولی تعدادشون محدوده 

بیشتر ببینید
ندارم اخه😂تو کل تاپیکام یکی راجب زندگیم بود که کلا دستم و داغ کردم دیگه چیزی نگم😑😂🤦🏻‍♀️

تو پاشو بیا پیش مادرشوهر من یه دو سه هفته بمون 

فک کنم دیگه میری تو افق هیچوقت کسی پیدات نمیکنه نمیدونم من احمق چطور دووم آوردم خخخ 

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
جدا گریت میگیره؟ 😐من یه چیزایی تو زندگیم از سرم. گذشته ک اینجا و این آدمای سمی برام زنگ تفریح شاد م ...

خیلی خوبه که اینقدر قوی و پرانرژی هستی 🌱

امیدوارم همیشه قوی بمونی

نمیدونم دیروز یه جوری شدم ، کارم اصلا خوب نبود چون به معنای واقعی کم اوردن و ضعف نشون دادم .

من اولش گریم نگرفت شب قبل خواب که فک کردم گریم کگرفت😂 الکی بزرگ‌شدم دیگه 😁

مرسی از توصیه هات قشنگم💛💐

بیشتر ببینید
خیلی عالیه خانوم دکتر 🥺😍والاه بعضیا فک میکنن من دارم پز میدم اما بخدا اینجوری نیس خودت میدونی همه ...

کنکور پوست هممونو کند

من سال اول پرستاری اوردم نرفتم

سال بعدش فرهنگیان دبیری شیمی اوردم رفتم

یک سالو نیم خوندم انصراف دادم نشستم برا کنکور خوندم باز

الانم ترم ۲ فیزیو ام و ناراضی ترین آدم روی زمین😐😂

از اساس اشتباه کردیم اومدیم تجربی.. بخدا اون حس رقابت شدید و احساس نا کافی بودن، اینکارو بامون کرد

تو پاشو بیا پیش مادرشوهر من یه دو سه هفته بمون فک کنم دیگه میری تو افق هیچوقت کسی پیدات نمیکنه نمیدو ...

😂😂😂

زوده برا مادرشوهر داشتن برام😂 

خدا بههت کمک کنه واقعا🤍

بیشتر ببینید
😂😂😂زوده برا مادرشوهر داشتن برام😂 خدا بههت کمک کنه واقعا🤍

آره والا خدا کمکم باشه تا الانم بوده والا 

آره بابا زوده 

گفتم یعنی اگه میخوای پوست کلفت شی بیا خونه این زنه خخ

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
کنکور پوست هممونو کندمن سال اول پرستاری اوردم نرفتمسال بعدش فرهنگیان دبیری شیمی اوردم رفتمیک سالو نی ...

من رفتم دندون میگم کاش میرفتم پزشکی ، میرفتم پزشکی میگفتم کاش گرافیک میخوندم ینی عذابه .

هی میگم بابا لذت ببر دیگه دنبال چی هستی بعد میگم برا چی لذت ببرم علاقم یه چیز دیگه بود 🤦🏻‍♀️

ینی بخدا نمیدونم علاقم حتی چی بود .

فقط به قول شما میدونم خریت محض بود اومدن به تجربی با اینکه علاقه داشتم اما بی علاقه شدم .

الان گاهی میگم با خودم نونت کم بود آبت کم بود چرا نرفتی هنر بخونی😂🤦🏻‍♀️(عاشق هنرم بودم)

برا تضعیف روحیه هیشکی نمیگم بخدا  ولی نه کتاب خوندن ارومم میکنه ، نه فیلم دیدن نه گردش هیچی فقط دلم نیخواد یا زل بزنم به دریا یا ولم کنن وسط جنگل😂🤦🏻‍♀️

بیشتر ببینید