2777
2789
عنوان

اگه میخوای ادم قوی بشی باید بیای تو نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 49 پست
آره والا خدا کمکم باشه تا الانم بوده والا آره بابا زوده گفتم یعنی اگه میخوای پوست کلفت شی بیا خونه ا ...

😂😂😂

ولی احساس می کنم هم خودت هم مادر شوهرت ادمای بامزه ای هستید😍

● دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور .اگه دیدی بحث نمی کنم راجب موضویی باهات ینی بدون حوصلتو ندارم (بقول بهتاش: ولکن) . 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

🤣🤣🤣 نمیدونم شاید بامزه هم باشه حسادتش رو مخه

😂🫠

● دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور .اگه دیدی بحث نمی کنم راجب موضویی باهات ینی بدون حوصلتو ندارم (بقول بهتاش: ولکن) . 

خیلی خوبه که اینقدر قوی و پرانرژی هستی 🌱امیدوارم همیشه قوی بمونینمیدونم دیروز یه جوری شدم ، کارم اص ...

الهی از بس دل مهربونی داری ولی یه نکته مثبت داری اونم اینه ک مشخصه تو خوب خانواده ای بزرگ شدی وگرنه منی ببینی میگی عین جنگجوهام😅😂برعکس خانواده داشتم اما تو فک کن نداشتم یه مشت دشمن دگرم بودن وقتی از خودی اینقدر خوردم از غریب توقعی ندارم🌹❤️😍شاد باشی همیشه

الهی از بس دل مهربونی داری ولی یه نکته مثبت داری اونم اینه ک مشخصه تو خوب خانواده ای بزرگ شدی وگرنه ...

اتفاقا معلومه خیلی ادم عاقل و قوی هستی 🌷

ممنون از لطفت منم گاهی عصبی میشم ، بالاخره عصبی شدن تو سرشت همه انسانها هس و طبیعیه .

مرسی گلم ایشالله تو هم همیشه شاد و پایدار و سالم باشی💛🌱