2777
2789

به ظاهر ساکت آروم 

ولی پدر مادرش رو علیه شما پر میکنه 

راجب رفتار های ریز و درشت 

تا سلام ندی سلام نمیده سرده 

البته با همه این مدلی هست 

چیکار می‌کنید درکش نمیکنم 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

سلامخب نوشتید با همه همینطوره مثل خودش رفتار میکردم

مشکل اینه بقیه رو پر میکنه 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید
محل نمیدادم

بقیه رو‌پر کنه علیه شما چی 

بیشتر ببینید
خب اگه کارش این باشه بقیه شناختنش دیگه

درسته اذیت کننده هست 

بیشتر ببینید

دقیقاخواهرشوهرمن این مدلیه،،،همه ی تیروطایفشوبرعلیه من کرده،،،من خودم به خانوادش محبت میکنم بلکه بی تاثیربشه کاراش یه وقتایی نتیجه میده یه وقتاییم واقعامیمونم چی میگه که مادرشوهرم به زورسلام منوجواب میده،،شماتصورکن من بعدازچندماه مادرشوهرمومیبینم وخواهرشومم بعدازماه هاولی انگارارث باباشونوبالاکشیدم،،الان رابطمو کم کردم وهمچنین محبتم به بقیه باعث شده تیرش به خطابره تاحدودی

دقیقاخواهرشوهرمن این مدلیه،،،همه ی تیروطایفشوبرعلیه من کرده،،،من خودم به خانوادش محبت میکنم بلکه بی ...

به نظرت فازش چیه ؟

دلش سیاهه خیلی 

انگار پدرش رو کشتم یه جوری رفتار میکنه 

بیشتر ببینید
جایگاه اجتماعیش چجوریه و چقدر پدر مادرش،براش خرج میکنن ؟؟

جایگاه اجتماعی پایین 

خرجی نمیکنن خرجی هم میده 

میگم شاید به جایگاه من حسادت میکنه 

چون در حد قابل قبولی هستم 

بیشتر ببینید