2777
2789
عنوان

با همچین خواهرشوهری چیکار می‌کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 25 پست
خدا از نیت ها آگاهه بالاخره نتیجه این کارهاشون میبینه بسپر به خدا

درسته 

بعد گلایه میکنن چرا نمیای چرا نیستی 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مشکل اینه بقیه رو پر میکنه

بنطرم مغروره و شکاک..مثل خودش رفتار میکردم تا لاقل یکم متوجه رفتارش بشه..کم محلی هم میکردم..ولی اگه رفتارش تغییر کرد بهش محبت میکنم ولی ب اندازه.. ک بفهمه جواب خوبی خوبیه جواب بدی هم بدی..

بنطرم مغروره و شکاک..مثل خودش رفتار میکردم تا لاقل یکم متوجه رفتارش بشه..کم محلی هم میکردم..ولی اگه ...

همش هم انتظار داره برم بچسبم بهش 

حتی اقوام من فهمیدن 

میگفتن چرا با نفرت نگات میکنه 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید
همش هم انتظار داره برم بچسبم بهش حتی اقوام من فهمیدن میگفتن چرا با نفرت نگات میکنه

من نظیر اینو داشتم گذاشتمشون کنار فقط سالی یبار عید دیدنی اونم اگه بشه میریم خونشون نسبتش مثل شما بود ..چون واقعا سم بود..خیلی اذیت می‌کرد ولی نتیجشو دید..