2777
2789
عنوان

با هم اتاقی تعارف دارم اما بو میده

375 بازدید | 30 پست

چکار کنم بعد عید قراره باز هم برم خوابگاه ولی بو میده نمیتونم مستقیم بگم اصلا ادم صمیمی نیست چکار کنم غیر مستقیم بفهمه من بوی  بدنش اریتم میکنه؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

گل مرداب بخر 

بگو من اینو استفاده میکنم خیلی خوبه ولی به مامانم گفتم ازش زیاد خریده 

با چندتا وسایل دیگه مثلا که مامانت درست کرده و محلی هست با همون گل مرداب بهش بده بگو عالیه استفاده کن این چندتا وسیله هم مامانم گذاشت بیارم 

من یه هم اتاقی این مدلی داشتم 

کنارش نشستم گفتم چقد بعضیا بو میدن 

یه مام و دوش کاری نداره

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید

هم اتاقی منم همینه

هر هفته چهارشنبه می‌ره خونشون 

ولی از شنبه تا چهارشنبه که اتاقه نه حمام می‌ره نه لباس عوض می‌کنه😩

اسمم شرایط زندگیم رو نشون میده. دختر 22 ساله ای با یه کوه غم و درد. چسناله نیست زندگیم همینه تو این سن و سال یه بار کافه نرفتم یه بار اجازه نداشتم با دوستام برم بیرون یه بار اجازه نداشتم تنهایی تا چند قدمی خونمون برم.تو این سن کتک میخورم حق حرف زدن ندارم حق داشتن گوشی مستقل ندارم.بابای خوبم سالهاست تبدیل به هیولا شده.کاش خودکشی گناه نبود کاش مامانم از مرگ من ناراحت نمیشد.4 سال پشت کنکور موندم هیچی نشدم.بین این همه اتفاق بد خدا یه آدم خوب رو سر راهم قرار داده یه دلخوشی خیلی کوچولو دارم ولی میدونم بابام ازم میگیرتش. میدونم نمیذاره باهاش ازدواج کنم ولی دوسش دارم.میشه برای حال دلم صلوات بفرستی؟ :)
بیشتر ببینید