2777
2789
عنوان

بابام برای یه آرایشگاه قضیه رو جنایی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 35 پست
خب اینکه خوبه دلیلش اینه خیلی براش مهمی 😍دیدی نقی هم چون دختراشو خیلی بالا میبرد خواستگار های آنچنا ...

اون دولت که افغانیه اون یکی هم پول ندارن😂😐

دانشجو معلم 🌱 از فضل خداست که یک معلّمم🌼

اون دولت که افغانیه اون یکی هم پول ندارن😂😐

ای بابا هرچی من میگم یه چیزی میگیا 🤣 بیخیال خلاصه پدری که به دخترش اهمیت میده اعتماد به نفسش رو بالا می‌بره 😘

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای بابا هرچی من میگم یه چیزی میگیا 🤣 بیخیال خلاصه پدری که به دخترش اهمیت میده اعتماد به نفسش رو بال ...

والا من الان بیشتر استرس گرفتم بابام هم هی پیام میده کی کارت تموم میشه در حالی که هنوز آرایشگر نیومده 

والا من الان بیشتر استرس گرفتم بابام هم هی پیام میده کی کارت تموم میشه در حالی که هنوز آرایشگر نیومد ...

استرس نگیر

به پدرت بگو آرایشگر نیومده

حتما درک می‌کنه ❤️

نگران نباش

باهاش ارتباط پدر دختری گرم و صمیمانه بگیر

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

استرس نگیربه پدرت بگو آرایشگر نیومدهحتما درک می‌کنه ❤️نگران نباشباهاش ارتباط پدر دختری گرم و صمیمانه ...

درک میکنه ولی می‌دونم الان داره خودخوری میکنه و استرس میگیره 

کاش نیومده بودم اصلا 

درک میکنه ولی می‌دونم الان داره خودخوری میکنه و استرس میگیره کاش نیومده بودم اصلا

دیگه اومدی بیخیال باش فعلا

بعدا از دلش در میاری 😘