2777
2789
عنوان

امروز خیلی بهم توهین شد

185 بازدید | 14 پست

با دوستم تو پارک نشسته بودیم زنگ زد به دوست پسرش منم گفتم یک ساعت طول میکشه با گوشیم یه فیلم کمدی پلی  کردم اینم بگم من این آقا رو اصلا ندیدم یعنی خودم خواستم حوصله دردسر ندارم ایشونم از نزدیک منو ندیده اما دوستم بدون اجازه من برده عکسمو نشونش داده، دوستم گذاشت رو بلند گو یکم حرف زدن بعد گفت راستی مریمم‌پیشمه داره برا خودش میخنده پسره هم برگشت گفت گل میکشه مشنگه تا اینو گفت دوستم از رو بلند گو برش داشت ولی متوجه بودم داره پشت گوشی در و گهر نثار من میکنه چون دوستم همش نگام میکرد می‌خندید میگفت نگوووو تو چیکارش داری،دو تا پسر اومدن نیمکت بغلی بنده خداها اصلا نگامون نمیکردن دوستم به من با صدای بلند طوری که رلش بشنوه گفت وای پاشوو بریم اینجا پسر هست😐 منم گفتم نخورنت اینا نگامونم نمیکنن بشین سر جات به دوست پسرش اینو گفت یهو دوستم دوباره خندید و به من گفت علی بهت میگه ادب نداری باهات نگردم باز هیچی نگفتم دوباره گفت علی میگه بی ادبی باهات نگردم منم عصبی شدم با صدای بلند گفتم علی جون برا منو تو تعیین تکلیف نکنه منو تو چهارساله باهمیم علی جون چهار ماهه تا اینو گفتم دوستمم با یه لحن زشتی و چشم غره گفت مودب باش ادب داشته بفهم چی‌میگی ..من ماتم برده بود اصلا تعجب کردم اشک تو چشمم جمع شد فقط جمع کردم اومدم دوستم اومد دنبالم سریع تاکسی گرفتم محلش ندادم ...الانم هی زنگ‌میزنه پیام میده ببخشید غلط کردم یه لحظه جو گرفتم ولی جوابشو نمیدم نمیدونم چیکارش کنم😔

آدمو سگ گاز بگیره ولی جو نگیره ولش کن پسره هم معلومه از کدوماس

قشنگترین نصیحت زندگیمو عمم بهم کرد: گفت جوری زندگی کن که من فوش نخورم😐😂                                                         الان ۱۴۰۳/۵/۱ در سخت ترین مرحله زندگی هستم دلم میخواد وقتی که از این بُرهه ی سخت زندگیم عبور کردم وقتی که این امضامو دیدم بگم دیدی گذشت هرچند سخت ولی گذشت و ارزش اینهمه بغض و گریه،بیخوابی، استرس زیاد، فکر و خیال، ریزش مو،پوست کدر،چشمای پف کرده و گود،و از همه مهمتر افســردگی رو نداشت نداشت و نداشت.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دوستت جوگیره

و اجازه میده دوست پسرش هرچی در موردت خواست بگه

اگه این رفیق بود دفعه اول که دوست پسرش در موردت چیزی گفت میزد تو دهنش نکه بخنده و همراهی کنه

بذار یه کم بیشتر منت کشی کنه 

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀

چه دوست بدرد نخوری داری منم دوران مجردی یه دوست داشتم همش دوست‌پسرش پشت گوشی میگفت از چاییخ بدم میاد اونم بمن میفهموندآخر پسره لو داد ازمن خوشش اومده بوده البته خودم فهمیده بودم دوستم بازرنگیش خنگ بود تو این یه مورد

علی جون خاله زنک

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بعرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

جوابشو نده باهاش کات کن دوست خوبی نیست بهت حسادتم داره پشت سرتم حرف میزنه مشخصه

خودم فهمیدم پیش پسره غیبتمو میکنه وگرنه این آدمی که اصلا منو ندیده چرا باید ازم‌بدش بیاد

دوستت جوگیرهو اجازه میده دوست پسرش هرچی در موردت خواست بگهاگه این رفیق بود دفعه اول که دوست پسرش در ...

همون من سر این دوستم‌ سر یه جریانی کلی فحش خوردم با یه اکیپ مشکل داشت ولی این در عوض چی گذاشت کف دستم

خودم فهمیدم پیش پسره غیبتمو میکنه وگرنه این آدمی که اصلا منو ندیده چرا باید ازم‌بدش بیاد

ازت بدش نمیاد اتفاقا خیلیم هوله منتها دوستت فهمیده اون هول تشریف داره میخواد بد نشونت بده یوقت پسر شاه پریون 🧜🏻‍♂️از دستش نره

همون من سر این دوستم‌ سر یه جریانی کلی فحش خوردم با یه اکیپ مشکل داشت ولی این در عوض چی گذاشت کف دست ...

همینه دیگه

منم ازین دوستا داشتم 

۱۰ساله بود اتفاقا

گذاشتمش کنار الان

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀