2777
2789
عنوان

صادقانه بگید ماهی دویست میلیون درامد داشتی

| مشاهده متن کامل بحث + 2186 بازدید | 89 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

صادقانه بگم. ۵ برابر درامدم ه و‌خیلی عادی زندگی میکنممگه قراره چکار کنیم؟؟

۵ برابرِ ۵۰۰ میلیون در آمدته؟😐😐😐

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
من اهل دروغ نیستم راستش زندگیم انقدر چاله داره که … فعلا یکیش ک خونه بود حل شد اما کمک هم میکنم

بیخیال اسی ان شالله خدا بیشترشو بده

امثال اینایی که بهت تیکه انداختن یه قطره آب از دستشون نمیچکه چه برسه بخوان چیزی رو کمک کنن

از بس قلبامون سیاه شد خداهم دیگه بهمون رحم نکرد

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

خلاف کار کردن واقعا استعداد و تجربه میخواد ..اگه بلد نیستی واردش نشوچون دردسر میشه واست

هم استعدادش دارم هم تجربشو فقط نون خلاف نخوردم 

همسن خودم هس دو تا خونه داره سوناتا سواره برا زنش 207 خریده همه اینارو چهار پنج سال بدست اورده

این بیشه ماست که بیچاره کند شیران را....                   

کسی که سردشه با جوراب گرمش نمیشه میرفتی یه مغازه جوراب براش میخریدی نه وسط خیابون جوراب کهنه خودتو ب ...

شما اول کامل میموندی 

نوشتم که ساعت سه بود شهرستان هستم تعطیل همه جا

تو حرص نخور تو خوبی

نه نمیخورم آدمای حسود نیاز به حرص خوردن ندارن

ان شالله خدا به توهم بده که عقده نداری هاتو نیایی تو مجازی خالی کنی

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

هم استعدادش دارم هم تجربشو فقط نون خلاف نخوردم همسن خودم هس دو تا خونه داره سوناتا سواره برا زنش 207 ...

اگر هم استعدادشو داری هم تجربه شو

پس توام قبلا این کارو کردی

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”