2777
2789
عنوان

مامانم رو مسائل مذهبی سختگیر

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 45 پست
چرا باید قیامت بشه؟ مگه نماز و بهشت رفتن زوریه؟ ببخشید اینو میگم یعنی درک نمیکنن شاید اصلا اون روز ص ...

اینو بگم میگه شما با کاهل نمازی باعث شدین برکت از خونه ما بره برین خونه خودتون هر کار میخواین بکنید 

البته میدونم که خونه خودم هم برم همین 

از همین الان میگه برین خونه خودتون کی میخواد برای نماز صبح بیدارتون کن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

انقدر سر نماز سخت گرفت که الان انجامش بجای اینکه برام یک کار از روی علاقه باشه فقط یک کار بزور

خودت بزرگ شدی ببین قطعا برا خودت و زندگیت خوبه ادم با نماز قابل اعتماد تره

مامانتم دوستت داره ولی سیاست نداره برو فشارش بده و یه ماچ سفتش بکن

چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم

خودت بزرگ شدی ببین قطعا برا خودت و زندگیت خوبه ادم با نماز قابل اعتماد ترهمامانتم دوستت داره ولی سیا ...

نمییتونم خیلی بد وقتی فکر کنی مادرت دوست داشتنش شرطیه  این دفعه اول نیست  منتظرم برم سر خونه زندگی خودم از روی دلم نمازمو بخونم 

اینو بگم میگه شما با کاهل نمازی باعث شدین برکت از خونه ما بره برین خونه خودتون هر کار میخواین بکنید ...

اینجوری خیلی بد واقعا پس چاره ای جز تحمل نداری، تا وقتی بری خونه خودت

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بیشتر ببینید

چطور روتون میشه با شوهر عقدی خونه بابا میخوابین

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

بیشتر ببینید
نمییتونم خیلی بد وقتی فکر کنی مادرت دوست داشتنش شرطیه این دفعه اول نیست منتظرم برم سر خونه زندگی خ ...

یک لحظه فکر کن بگن مادرت رفت و دیگه بر نمیگرده

پس تا هست قدرشو بدون سرتو بذار رو پاش نازشو بکش بغل و فشار و ماچ سفتش کن

چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم

یک لحظه فکر کن بگن مادرت رفت و دیگه بر نمیگردهپس تا هست قدرشو بدون سرتو بذار رو پاش نازشو بکش بغل و ...

اینا دو تا مساله جدا هست من مامانمو دوست دارم بهش محبت میکنم وقتی مریض میشه همه توانمو میزارم بهش بی احترامی نمیکنم 

ولی این حجم از کنترلگری اذیتم میکن  چه تو مسائل مذهبی باشه چه مسائل دیگه 

من نیاز دارم که حس کنم تصمیم خودمو که دارم نماز میخونم نه بخاطر اینکه بچه خوب مامانم باشم و مامانم دوستم داشت باشه

بخدا اصلا از هر چی نماز زده شدم

بابای من اینطوریه 

نمازصبح رو طوری بلند میخوند ک انگاری تو فیکروفن داد میزنه 😅😅😅😅باهاش صحبت کردیم بهتر شد

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃