2777
2789
عنوان

خیلی مادر خوبیه واسه بچه اش👌

| مشاهده متن کامل بحث + 2609 بازدید | 93 پست
بی ادب خوبه تایپک هات هست لینکش هم گذاشت این خانوم.. نوشته بودی ماهی ۵ ۶ تلکه میکنه شوهر منو..

قلل اینکه من باشم اره اما الان دیگه نمیذارم من

هر آدمی یه جای زندگیش خدا بهش روی خوش زندگیو نشون داده، برای من تو دقیقا همون روی خوش خدایی... ❤

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

پس انقد ادای خوبارو درنیار دستت واسه همه رو شده

همه خانواده شوهرم خود شوهرم بچه منو به خوش ذاتی و خوش قلبی و مهربونی میشناسن

من مهربونم خوش ذاتم اما قرار نیست سو استفاده بشه

هر آدمی یه جای زندگیش خدا بهش روی خوش زندگیو نشون داده، برای من تو دقیقا همون روی خوش خدایی... ❤

همه خانواده شوهرم خود شوهرم بچه منو به خوش ذاتی و خوش قلبی و مهربونی میشناسنمن مهربونم خوش ذاتم اما ...

اونا تورو نشناختن هنوز تو ادایی همش

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️.متنفرم از تک تک کسایی که آدما رو قضاوت میکنن و تا جون دارم علیه قضاوت کردن میجنگم، حتی به قیمت کاربریم.

چقدر خوب تو دل مردمو خالی میکنی جملت قشنگ پتانسیل اینو داره که یه زندگی رو خراب کنهمادر خوب بودن لزو ...

تو اگه تا آخر میخوندی و قبلا حتی یکبار تایپک های آیت خانم رو دیده بودی اصلا اینطوری حرف نمیزدی 

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️.متنفرم از تک تک کسایی که آدما رو قضاوت میکنن و تا جون دارم علیه قضاوت کردن میجنگم، حتی به قیمت کاربریم.

اره در مورد بچه مودب و خوش قلب میگه مامانش تنهایی که پس ننداختهادبیاتش صفحه اول تاپیک و صفحه اخر تاپ ...

اوه

تو برو یه بار تایپک های قبلی رو بخون.. 

یکیش همینکه لینکش رو گذاشته یکی از کاربرا!پشمات میریزه...

اونا تورو نشناختن هنوز تو ادایی همش

اصلا بتوچه که من چجوریم هرچی هیچی بهش نمیگن

اصلا بتوچه که من چجوریم هرچی هیچی بهش نمیگن

تو سایت میای با احساسات بقیه بازی میکنی ۴ تا ساده باورت میکنن خب به من مربوطه دیگه

تو اگه تا آخر میخوندی و قبلا حتی یکبار تایپک های آیت خانم رو دیده بودی اصلا اینطوری حرف نمیزدی

همین مونده یه دختر ۱۸ ساله کنکوری بیاد تو کار بزرگترا دخالت کنه نظرم بده فضولیم بکنه

نه به استارتر کاری ندارم اون خانم در هر صورت حرفش خیلی بد بود

خوندم اون لینکی که گذاشتینو

من خودم بچه طلاقم زن بابا هم داشتم خوب میشناسم امثال استارتر رو

همین مونده یه دختر ۱۸ ساله کنکوری بیاد تو کار بزرگترا دخالت کنه نظرم بده فضولیم بکنه

اگه ۱۸ کنکوری کوچیکه، تو چرا تو ۱۸ سالگیت شوهر کردی؟؟؟؟که تو ۲۷ سالگی شوهر دومم داشته باشی و مامان یه دختر ۷ ساله باشی؟

تو سایت میای با احساسات بقیه بازی میکنی ۴ تا ساده باورت میکنن خب به من مربوطه دیگه

من هیچکدوم از حرفام هیچکدوممشون دروغ نیست من اصلا ادم دروغگویی نیستم من با چندتا از نی نی سایتی ها از نزدیک دوستم همو دیدیم تو اگه یکساله تو سایتی من از ۹۷کاربر اینجام از زمان ازدواج قبلم

نه به استارتر کاری ندارم اون خانم در هر صورت حرفش خیلی بد بودخوندم اون لینکی که گذاشتینومن خودم بچه ...

خیلیا شناختن ایشون رو! یکی بی دلیل به کسی اینطوری نمیگه حتما قبلا میشناختش

اگه ۱۸ کنکوری کوچیکه، تو چرا تو ۱۸ سالگیت شوهر کردی؟؟؟؟که تو ۲۷ سالگی شوهر دومم داشته باشی و مامان ی ...

خب میتونی توهم ازدواج کن🤣🤣

من مامانش نیستم اون خودش دوتا مامان داره هم مامان خودش هم مامان جونش😅اما واسه بچهام میشه خواهر 🥰و از این بابت خوشحالم

خب میتونی توهم ازدواج کن🤣🤣من مامانش نیستم اون خودش دوتا مامان داره هم مامان خودش هم مامان جونش😅ام ...

قصد داشتما،داستان تو خوندم شدی درس عبرت.