2777
2789
عنوان

بنظرتون دلیل خیانت مردا چی میتونه باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 3075 بازدید | 220 پست
اگر یه زن به خودش اجازه نده وارد زندگی یه زن بشه هر مردی سمت خیانت نمیره باید زن اجازه بده که مرد هم ...

این حرف شما ذره‌ای ازگناه مرد کم نمیکنه! 

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تو هم امگار خیلی اراده داری مثل 80,,90ساله ها..ایزی لایف موجود است

چه فشاری  هم بهش اومده هول 😂

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من
وااااامگه ما صحبتی از گناه بودن یا نبودن این کار زدیم؟

وقتی میگین زن نباید ورود کنه به همچین رابطه ای یعنی مرد ومیذارین کنار وزن میشه مقصر اصلی ماجرا!!!! 

وقتی میگین زن نباید ورود کنه به همچین رابطه ای یعنی مرد ومیذارین کنار وزن میشه مقصر اصلی ماجرا!!!!

صحبت سر اینه 

جنس زن 

وقتی همنوع خودش درکش نمیکنه و آرامشش رو بهم می‌ریزه و خوشبختیش رو‌ میدزده 

چه انتظاری از آقایون هست ؟؟

زن ذاتش عشوه و ناز و ادا اومدن هست 

مردا که جذابیتی ندارن جز اینکه پول خرج کنن

صحبت سر اینه جنس زن وقتی همنوع خودش درکش نمیکنه و آرامشش رو بهم می‌ریزه و خوشبختیش رو‌ میدزده چه انت ...

بله ازاین لحاظ درسته ولی من مرد پاک زیاد دیدم که باعشوه واینا خام نشدن