2777
2789
عنوان

بنظرتون دلیل خیانت مردا چی میتونه باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 3075 بازدید | 220 پست
دقیقن مرد خوبی وجود نداره

چشم بانوی عزیز شمادرست میفرمایید نظرشمامحترمه..فقط ببخشیداینومیگم اگه خانم هاهمه خوب باشن چطورمردمیتونه بدبشه؟ببخشیداینجاعمومیه ونمیشه کامل همچی روشکافت وگفت نی نی یارمیاد جمعمون میکنه ومنم که همش معلقم

دلایل زیادی میتونه داشته باشه .یکی تنوع طلبه جلوی خودشو نمیتونه بگیره!

یکی زود ازدواج کرده توجیهش اینه جوونی نکرده الان میخواد مزه عشق و روابط آزاد بچشه!!

یکی هم واقعا تو زندگی با همسرش به مشکل خورده،به هردلیلی تو هر زمینه ای نمیتونن نیازهای معقول همو رفع کنن، که میتونن طلاق بگیرن اماا بعضیا بازهم به هر دلیلی نمیتونن جداشن، ظرفیت آدما هم باهم فرق داره نتیجش میشه خیانت یا تحمل خیانت طرف مقابل

درصورتی که توبعضی شرایط اگه انصاف داشته باشن میتونن دوستانه جداشن و هرچیزی رو تحمل نکنن

❤️اللهم عجل لولیک الفرج💚  اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم ❣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بانوی عزیز اینو بدون مردی که با دوست دخترخودش ازدواج نکنه 99درصدبادوست دختر کس دیگه ازدواج میکنه.دنی ...

آقایون بیشتر دنبال ناشناخته هان ولی وقتی سورپرایز شدن تو زندگی مشترک قیافشون دیدنیه

اما خانما ترجیح میدن با کسی ازدواج کنند که بهش علاقه دارند و شناخت

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

آقایون بیشتر دنبال ناشناخته هان ولی وقتی سورپرایز شدن تو زندگی مشترک قیافشون دیدنیهاما خانما ترجیح م ...

خانم ها سعی کنیدواسه شوهراتون همیشه هلو نباشیدیجایی دلزده میشه سعی کنیدمثل یه اب میوه چندمیوه باشیدکه هرباریه طعم داره.ببخشیدنمیتونم بیشتروواضحتربگم خودتون بگیرید منظورمو تانی نی یارمعلقم نکرده خسته شدم ازمعلق😆

چشم بانوی عزیز شمادرست میفرمایید نظرشمامحترمه..فقط ببخشیداینومیگم اگه خانم هاهمه خوب باشن چطورمردمیت ...

یعنی چی کامل همه چی رو نمیشه گفت                     خوب مشخصه اون زن هم به  همجنس خودش خیانت می کنه اونم مثل اون مرد فرقی نداره   خوب بودن هم فقط خیانت نکردن نیست خیلی چیز ها هست 

https://daigo.ir/secret/81156968278

چشم بانوی عزیز شمادرست میفرمایید نظرشمامحترمه..فقط ببخشیداینومیگم اگه خانم هاهمه خوب باشن چطورمردمیت ...

کسی هم خیانت ببینه دیدش به همه چی منفی میشه متاسفانه

https://daigo.ir/secret/81156968278

خانم ها سعی کنیدواسه شوهراتون همیشه هلو نباشیدیجایی دلزده میشه سعی کنیدمثل یه اب میوه چندمیوه باشیدک ...

عجب 

من ی چیز میگم شما ی چیز دیگه تعبیر می کنید جواب میدین

رفتار در شأن یک مرد داشته باشید و کلامتون مناسب سایت تعلیق نمیشی

موفق باشی آقای محترم

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

یعنی چی کامل همه چی رو نمیشه گفت خوب مشخصه اون زن هم به همجنس خودش خیانت می کنه ...

بزرگترین موضوعی که زندگی میپاشونه خیانت هست خصوصاخیانت زن که بجزخودش ابروی چندین خانواده ...

کسی هم خیانت ببینه دیدش به همه چی منفی میشه متاسفانه

اره عزیز درسته امابخدا خیانت زن کمرخودش که هیچ چندخانواده میشکنه وبی ابرومیشن حالادلت میخادباقی مریم مقدس باشن وپدرروحانی

عجب من ی چیز میگم شما ی چیز دیگه تعبیر می کنید جواب میدینرفتار در شأن یک مرد داشته باشید و کلامتون م ...

فدات بخدا یبار رفتم تویه تاپیک فالگیری فقط گفتم به این چرندیات گوش ندیددعاوفال وجادو زندگیتون خراب میکنه بعدازیک ساعت نی نی یارمعلقم کردچون اونجاپست گذاشتم منکه کف دستم بونکرده بودم نبایدمیرفتم.یبارش هم ازوضع  بداقتصادی گفتم وحضرات بالانشین ودلارخداتومن وکارگرماهی9تومن حقوق بازتعلیق شدم کلاچهل روزی به این خاطرتعلیق بودم وگرنه شعورم درحد تیم ملیه ومیدونم اینجاکجاست واگه بعضی وقتامیام فقط جهت اموزش هست وخیلی چیزااینجایادگرفتم

عزیزم بعضیها تو ذاتشون هست فقط زمان رو کردنشون متفاوته.مشابه اینارو زیاد دیدم همه روشون قسم میخوردن ...

کسی که ب خواهر و مادر خانومش نظر داره اون دیگه نوبرشو آورده خانوادتا حرومزادن اونا بحثشون جداس تربیت خوبی نداشتن 

شوهر من متاسفانه گاهی هرز می‌پره در صورتیکه خیلی ادم خوب و باشخصیتیه)حداقل در ظاهر(بیست و چهار سالش ...

مجردی مگه عشق و حال با خانوماس این مردا واسه توجیه کردن خودشون چه چیزایی میگن

خودخواهی زنا اینکه مرد و رئیس خونه شدن اینکه به شوهر اجازه نمیدن به خانوادش سر بزنه یا حتی یه هدیه ب ...

چه ربطی ب خانواده شوهر داره یعنی اگه نزاره نون بخانوادش بده باید بره خیانت کنه

همین فکر ها و تاپیک های منفی باعث میشه همش اتفاقات بد بیوفته!دلیل خیانتشون خب میتونه دو طرفه باشه می ...

من این تاپیک زدم تا دلیل خیانتو بدونیم و یاد بگیریم چطور باید زندگی و شوهرو نگه داریم که باعث خیانت نشه