2777
2789
عنوان

بنظرتون دلیل خیانت مردا چی میتونه باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 3068 بازدید | 220 پست
همیشه ام این جوری نیست من یکی رو میشناسم با اینکه خودش گفت زنم از این نظر کم نمی‌ذاره بازم خیانت کر ...

اکثر مردای الان خیلی تنوعع طلب و پرروع شدن مخصوصا اونایی که پولدارن....زن بیچاره کم توقع هستش فقط دوس داره شوهرش بهش توجه کنه

برای مردا وزنای خوب وخانواده دار که یهو به خودشون میان ومیفهمن دارن خیانت میکنن مهم ترین دلیلش رعایت نکردن حریم وحد وحدود خودشون با آدم غریبه است که متاسفانه الان با اسم های بی معنی وحتی چندش مث دوست اجتماعی خواهر برادری و...توجیه اش میکنن .قدیم ها حتی مهمونی خانوادگی زن ومردا جدا می‌نشستند کنار هم نبودن ولی الان 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دلیلش فقط ذات خراب مرد وزن میتونه باشه... ودیگه هیچی.... آدم های هستن که با همسران سرد وبی توجه زندگ ...

اون واسه زن و مردای قدیم بود الان اوضاع فرق کرده زندگی زمان قدیم با دوام بود چون بهم وفادار بودن الان خیلی کم پیدا میشه 

باعرض  پوزش که نظرمیدم.ولی به نظرم اقایی که تومجردی خیلی کاراکرده زمان متاهلی بیشترپایبنده البته نه همه وگفتم بیشتر..درضمن یجایی روی دیواریه مدرسه دخترانه بارنگ نوشته بودن تا دختر نگو میو میو پسر نگو بیو بیو..حالاجبهه نگیریداقاغلط میکنه ومتاهله و....یادمون باشه به قول ترانه سوسن زن شریک شیطونه😃😃بازهم عذرخواهی میکنم

فقط و فقط رابطه ج ن س ی .متاسفانه خانوما به اندازه کافی به این نیاز همسرشون ارزش نمیدن.در مرد هم به ...

همین حرفای قدیمیا مردارو پرو کرده و فقط زن می‌بینن برا تامین نیاز جنسی و خدمات دادن بهشون

زن مرد مشترکن نیاز جنسی عاطفی ...دارند

همینجا هستن خانمایی که تاپیک می زنند و از سردی شوهرشون گله دارند 

فقط شده به مردتون برسید از راه به در نشه

مرد نجیب و سالم با یکم کم گذاشتن خانمش از راه به در نمیشه

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

یه دیدگاه هست که میگه اساسا مرد خوب وجود نداره و مردایی که فکر میکنیم خوبن در واقع بازیگرای بهتری نس ...

نه قربونت مردخوب وجودداره همونطورکه زن خوب هست البته باعرض شرمندگی خیلی کم شده.دیگه ادم به چشماش هم نمیتونه اعتمادکنه همونکه میگفتیم اینطورنیست اخرش معلوم شد خیلی خیلی هم اینطوره متاسفانه

باعرض پوزش که نظرمیدم.ولی به نظرم اقایی که تومجردی خیلی کاراکرده زمان متاهلی بیشترپایبنده البته نه ...

مردی که تو مجردی همه کار کرده تنوع طلب شده

تازه‌ مقایسه هم میکنه

حالا اگه ی رابطه طولانی و پایدار داشته بله درست

اما آدمی که رابطه رنگارنگ داره و به اونا تعهد نداشته با ی تیکه کاغذ هم نمیشه متعهد و در قیدش کرد

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

مردی که تو مجردی همه کار کرده تنوع طلب شدهتازه‌ مقایسه هم میکنهحالا اگه ی رابطه طولانی و پایدار داشت ...

بانوی عزیز اینو بدون مردی که با دوست دخترخودش ازدواج نکنه 99درصدبادوست دختر کس دیگه ازدواج میکنه.دنیا دار مکافاته