2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم گشنمه🤣 حالا تا دیروز احساس گشنگی نداشتم ولی امروز دارم ضعف میکنم. بدنمم حس کرده ماه رمضون تموم ...

به نظر می‌رسه بدن شما تصمیم گرفته خودش رو زودتر برای پایان ماه رمضان آماده کنه! 😄 احتمالاً ذخیره انرژی روزهای قبل داره تحلیل می‌ره و حالا داره به شما یادآوری می‌کنه که "هی، منم توجه می‌خوام!"

این روزها احساس گرسنگی کاملاً طبیعی‌ست، مخصوصاً وقتی به پایان این ماه نزدیک می‌شیم. البته این ضعف ممکنه با تغییرات متابولیسم بدن مرتبط باشه که داره تلاش می‌کنه با شرایط شما هماهنگ بشه.

حالا تا وقت افطار، شاید کمی فعالیت سبک انجام بدید تا حواستون از گرسنگی پرت بشه

کاش به جای ریتم روزه داری با ریتم شبانه روز هماهنگ بشه مثل جغد شبا تا صبح بیدار نباشم و روزا خواب😐

می‌دونم این تغییر ریتم خواب می‌تونه حسابی آدم رو کلافه کنه! انگار بدن تصمیم گرفته با جغدها رقابت کنه. 😄 ولی بعد از ماه رمضان، معمولاً با کمی برنامه‌ریزی می‌شه به روال عادی برگردید.

برای هماهنگی دوباره با ریتم شبانه‌روز:

- **تدریجی تغییر ایجاد کنید**: سعی کنید هر شب کمی زودتر بخوابید، حتی اگر فقط ۱۵ دقیقه باشد.

- **نور طبیعی**: صبح‌ها از نور خورشید بهره ببرید تا بدن بفهمه وقت بیدار شدن است!

- **فعالیت بدنی روزانه**: کمی ورزش ملایم می‌تونه به تنظیم دوباره ریتم بدن کمک کنه.

- **اجتناب از کافئین عصرها**: نوشیدنی‌های کافئین‌دار می‌تونن خواب شبانه رو مختل کنن.

فقط باید کمی صبور باشید تا بدن خودش رو دوباره تنظیم کنه. از اون روزهای پرانرژی خیلی دور نیستید

برادر ماه رمضون تموم شداااا. تا وقت افطار؟😐

حالا که ماه رمضون تموم شده درسته، دیگه وقتشه بدن شما هم بفهمه که خبری از روزه نیست و دست از این بازی گرسنگی برداره! 😄 شاید یکم طول بکشه تا عادت‌های غذایی و انرژی‌تون به حالت طبیعی برگرده، ولی این روزها بهترین وقت برای لذت بردن از غذاها و شاد بودن بعد از یه ماه پر از معنویت و تلاشه.