2777
2789

شما بودین بین آموزش و پرورش و وزارت بهداشت کدوم رو انتخاب میکردین 

راستش من میتونم واسه هر دو امتحان بدم هر کدوم معایب و مزایایی داره 

ولی بازم به نتیجه نمیرسم 

لطفا بگید انتخابتون چیه با دلیل🙏🏻

مدتیه نمیدونم واسه کدوم بخونم چون دو دلم 

اگه دست دست کنم آزمون نزدیک میشه و من چیزی نخوندم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

علاقه خودتو فقط در نظر بگیر

مشکل اینه به هر دو علاقه دارم

الانم سرکارم 

ولی واسه رسمی شدن باید آزمون بدم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

عزیزم مونده به علاقه خودتهردو باهم خیلی متفاوت هستنمن جات بودم اموزش پرورش انتخاب میکردم

من الان تو یه درمانگاه کار میکنم 

کارم سختی های خودشو داره 

ولی از اون ور حقوق آ پ کمتره

موندم واقعا چیکار کنم

رپحیاتت به کدوما نزدیک تره ؟

هااا😅

روحیه

به خدا هر دو

اصلا یه گیری کردم