2777
2789
عنوان

چرا مامانم اصرار داره این حرفو همش بهم بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 649 بازدید | 46 پست

تو باور نکن من تازه از ۲۲ سالگی اوج خواستگارام بود ۲۷ سالم بود عروسی کرده بودم میرفتم بیرون بازم خواستگار پیدا میشد

با همه چی موافقت کن هیچیو توضیح نده بعدش همون کاری که میدونی درسته رو انجام بده

بستگی به فرهنگ و عرف شهرتون داره تهران نزدیک ۳۰ ازدواج میکنن بعضی شهرها هم به قول شما۱۵ ساله 

پس عرف شهر خودت رو در بگیر چون اونجا میخوای ازدواج کنی نه شهر دیگه 

با توجه به گفته های خودت  انگار مادرت همین حرف من تو ذهنش هست و درست میتونه باشه خواستگاری کمتر میشن نه اینکه نباشه 

یا ول کنی بری شهر دیگه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو باور نکن من تازه از ۲۲ سالگی اوج خواستگارام بود ۲۷ سالم بود عروسی کرده بودم میرفتم بیرون بازم خوا ...

شما کجا زندگی میکنید

تاپیک ها من نتیجه دعوای های مادرم برای ازدواجمه من ۱۹ سالم اما رسم رسومون ما اینکه دخترا از ۱۳ سالگی شوهر بدین منم تمایلی ندارم و هدفم موفقیت شغلی هست

بستگی به فرهنگ و عرف شهرتون داره تهران نزدیک ۳۰ ازدواج میکنن بعضی شهرها هم به قول شما۱۵ ساله پس عرف ...

مثلا ۱۴/۱۵ سالم بود خاستگار بود  ولی من میگم فقط میخاستم درس بخونم سه برابر الان 

از مهر تا الان حدودا سه تا خاستگار بود که همرور رد کردم 

از نظر خودم این پسرایی که میرن دختر بازی بعد میان ستنی واقعا بیشعورن

تاپیک ها من نتیجه دعوای های مادرم برای ازدواجمه من ۱۹ سالم اما رسم رسومون ما اینکه دخترا از ۱۳ سالگی شوهر بدین منم تمایلی ندارم و هدفم موفقیت شغلی هست

اصفهان

شاید اونجا فرق کنه 

من که تو فک فامیلمون دیگه بالاتر ۱۶ ندیدم ازدواج کنه 

همیشه از خدا بخواه بهترینش نصیبت یشه .کی وچه زمانی مهم نیست...و اینکه خیلی را دیدم که میانسالی ازدوا ...

ولی ازدواج سنتی زیاد چیز جالبی نیست مخصوصا اینجا ی جلسه میان  پنج دیقه حرف بعد جلسه بعدی تعین مهریه جهزیه فرداش ازمایش پس فردا عقد 

نامزدی ایناهم نداریم 

شاید اونجا فرق کنه من که تو فک فامیلمون دیگه بالاتر ۱۶ ندیدم ازدواج کنه

شما کجایید مگه؟شهرستان هستید؟

با همه چی موافقت کن هیچیو توضیح نده بعدش همون کاری که میدونی درسته رو انجام بده
مثلا ۱۴/۱۵ سالم بود خاستگار بود ولی من میگم فقط میخاستم درس بخونم سه برابر الان از مهر تا الان حدود ...

عزیز دلم پس تحقیق رو واسه چی گزاشتن 

توکلت به خدا باشه ازدواجت رو بسپار به خدا 

اگر مورد خوبی بود از نظر شغل اخلاق و هم کفو بودن در همه چیز رد نکن دیگه 

بزار بیشتر با هم آشنا بشین و خوووب از همه جا تحقیق کنید

عزیز دلم پس تحقیق رو واسه چی گزاشتن توکلت به خدا باشه ازدواجت رو بسپار به خدا اگر مورد خوبی بود از ن ...

دیوونم؟ 

از در همسایه پرسیدن تحیقیه؟

عزیز دلم پس تحقیق رو واسه چی گزاشتن توکلت به خدا باشه ازدواجت رو بسپار به خدا اگر مورد خوبی بود از ن ...

ادما تا ۶ ماه  تا یسال میتونن فیلم بازی کنن از اونجا که ازدواج سنتی اعتقاد به اشنایی نامزدی نیست ممکنه شکست بخوره راحت نهایت اشنایی دوهفتس 

شما کجایید مگه؟شهرستان هستید؟

مشهد

دیوونم؟ از در همسایه پرسیدن تحیقیه؟

دور از جونت عزیزم 

عاقبت بخیر بشی 

بله از همسایه ها دوست آشنا محل کار و همکار یا رییس فامیل بپرسی میشه تحقیق 

تازه همسایه ها اگر محله سنتی و قدیمی داشته باشن و از قدیم ساکن باشن شاید بیشتر از کسای دیگه ازشون خبر داشته باشن 

از چند جا و چند رابط باید پرسید نه از یه جا 

ادما تا ۶ ماه تا یسال میتونن فیلم بازی کنن از اونجا که ازدواج سنتی اعتقاد به اشنایی نامزدی نیست ممک ...

خب پدرومادرتون میتونن شرط کنن یه سه ماهی باهم رفت و آمد کنین 

هم خودتون دوتایی و هم خانواده ها 

دو هفته یا یک ماه که خیلی کمه 

میتونین باهم مشاوره قبل از ازدواج برین که ببینین روحیات و خلقیاتتون و دیگر مسائل به هم میاین 

ببین همه آدمها تا زیر یه سقف نرن و دچار چالش های زندگی نشن خودشون رو نشون نمیدن به طور واقعی واسه همینه که میگن حداقل تا دوسال اول بچه دار نشید 

ازدواج کلا هندونه در بسته هست چه سنتی و چه با دوستی 

تنها راه موفقیت سپردن به خداست البته با انتخاب عقلانی و با تفحص اول