2777
2789
عنوان

اگه شوهرم این پولو بده

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 45 پست
شماده کارت بگیر از طرف همون لحظه که گفت برو فورا بگو بیا کارت به کارت کن تا تنور داغه بجسبون

آره فکر خوبیه

الان که مامانم مریضه می فهمم اگه خانوادم سالم باشن من خوشبخت ترین آدم دنیام. بقیه چیزها رو با تلاش میشه درست کرد. اگه من تاپیک غرغر و ناراحتی زدم ازم بپرسین که مامان و بابا و خواهرم سالمن یا نه. 

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

واقعیت اینه که سن شما پایین هم هست هنوز فرصت بسیاره فقط دیگه محکم بچسب به خوندنچرا از یوتیوب شروع نم ...

برنامه های زبان کلی اشتراک خریدم ولی استمرار ندارم

اما کلاس رو آدم مجبور میشه بره

الان که مامانم مریضه می فهمم اگه خانوادم سالم باشن من خوشبخت ترین آدم دنیام. بقیه چیزها رو با تلاش میشه درست کرد. اگه من تاپیک غرغر و ناراحتی زدم ازم بپرسین که مامان و بابا و خواهرم سالمن یا نه. 

بیشتر ببینید
مسخره میکنی که میگی سنم بالاست برای آموزشگاه عادی؟؟؟؟

خب طرفای ما کلاسا دیگه بزرگترین عضوشون 17 سالشه

بیشتر ببینید
🥴😐😐😐😐😐🥴🥴🥴🥴🥴

خب همکلاسی های من قراردادهای گمرکی رو ترجمه میکنن. 

اونوقت من تا بخوام با آموزشگاه عادی پیش برم میشه 33 سالم

بیشتر ببینید
اینم درسته ولی دوباره تکرار میکنم سنت پایینه😁👍🏻

مرسی عزیزم خیلی امید دادین بهم🥺😍

بیشتر ببینید
استاده رو پیدا کردمدوستم میخواد آیتلس بگیره داره با اون کار میکنه

عزیزمم عالیه ک نصفه راهو رفتی . 

تلاش کن حتما یادبگیری خیلی نیازه،،، حالا هر جوری شده با استاد و کلاس با فیلم با موزیک هر چی 

من خواهر ۳ ساله تمام هر روز وقت گذاشت و الان توی زبان ب ی سطح خفننننن رسیدههههه

خب همکلاسی های من قراردادهای گمرکی رو ترجمه میکنن. اونوقت من تا بخوام با آموزشگاه عادی پیش برم میشه ...

عیب ندارد عزیزم فکر نمیکنم یادگیری ده سال طول بکشه،تازه همون ۳۳ سال هم سن زیادی نیست موفق باشید 

ای که گفتی جان بده تا باشدت آرام جان/جان به غمهایش سپردم نیست آرامم هنوز🌷
عزیزمم عالیه ک نصفه راهو رفتی . تلاش کن حتما یادبگیری خیلی نیازه،،، حالا هر جوری شده با استاد و کلاس ...

وای خدا قول میدم صدمو بذارم اگه توی 3 سال فول میشم 

بیشتر ببینید
مرسی عزیزم خیلی امید دادین بهم🥺😍

عزیزدلممم🫂🥰

نمیخوام امیدالکی بدم دارم واقعی میگم تازه اول راهی👌🏻 محکم برو جلو 

من اینقدر دیدم از بچگی میرن کلاس زبان بازم چیزخاصی بلد نیستن یا یادشون رفته کلا، شما الان تو بهترین سنی، همین الان بخونی با جون و دل... خیلی موفق میشی👌🏻

رفتی کلاس هم به کتاب و کلاس اکتفا نکن چون کافی نیست، برو یوتیوب و  castboxو اپلیکشنا و...  فیلم و پادکست و کلیپ آموزشی ببین و کتابای انگلیسی بخون دیگه عالی میشی😍🙌🏻موفق باشی❤️

عزیزدلممم🫂🥰نمیخوام امیدالکی بدم دارم واقعی میگم تازه اول راهی👌🏻 محکم برو جلو من اینقدر دیدم از ب ...

ممنونم از توصیه های خوبت عزیزم 

بیشتر ببینید