2777
2789
عنوان

بچه ها اومدیم شمال

| مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 45 پست
من شمال زندگی میکنم نمیدونم ویروسه یا چیولی کاملا علائم سرما خوردگی و بدن درد دارم...😷

منم اومدم شمال مریض شدم برگشتم 

تو عمرم با این شدت سرما نخورده بودم ، سینوس هام به شدت عفونت کرده 

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

من از بچگی مشکل تنفس دارم الان اینو گفتی پشت هم دارم نفس عمیق میکشم ،بازم حس تنگی نفس گرفتم

خیلی بده 

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید زیاد تو ماشین بودی سردردت بخاطر اونه

اره فک کنم اخه تنگی نفسم گرفتم ولقعا وضعیت بدیه

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️

خوش بگذره ، ما چند روز پیش اونجا بودیم همش بارون بود

قربونت برم

شاید به آب و هوای مرطوب عادت نداری واسه همون باشه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بیشتر ببینید
شاید به آب و هوای مرطوب عادت نداری واسه همون باشه

فک کنم

مراقب باش اگه سمت گیلانی فردا هوا قراره گرم بشه

اره گیلانیم🥲

اگه علائم سرما نداری شاید به رطوبت هواش عادت نداری قطره بینی بگیر استفاده کن خوب میشی فکر کنم

نه فقط تنگی نفس و سردرد دارم

مرسی

ان شالله زود حالت خوبه بشهگوشی بزار کنار کم کم خواب میری

قربونت برم مرسی