2777
2789

شوگر مامی؟

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا انقد برات مهمه زندگی برادرت و درگیرشی؟ برام عجیبه🤔

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بیشتر ببینید

نه خب مفت خورن دیگه، خانمه از شوهر قبلیش مهریه گرفته زندگیشو ساخته،پسره هم زندگی جدید خانمه دلشو برده، از قدیم گفتن کبوتر با کبوتر باز با باز، 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
شوگر مامی؟

عروسی دعوت سده بودیم که عروس خانوم ۵ سال از مادرشوهرش کوچیکتر بود، عروسه ازدواج دومش بود، از شوهر اولش کامل مهریه گرفته بود خونه، زندگی، مغازه ماشین خارجی داشت و داماد که همسن پسرش بود مبهوت همینا شد و باهاش ازدواج کرد ، چشمای مامان داماد کاسه خون بود تو عروسی، جالب بود عروس و داماد اصلا محل نمیدادن به اون بنده خدا و باهاش قهر بودن 😞

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
هردو در اخر هم ابروشون ک میره قبحش میریزه میگیرن

پسر همسایه ما مااااه جووون ۳۰سالش نیست

رفته با یه خانمه ازدواج کرده بچه هاش ۲۰سال و ۱۸سالن😐

هیچی هیچی هم نداره خانمه

پسره یه خونه داشت فروخت خرج زنه کرد

مادرش سکته کرد از دستش

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
چراانقد فک میکنی ماادمای پوست کلفتی هستیم عین خودت این عجیبتره

از کجا فهمیدی من پوست کلفتم؟! 

من میگم تا زمانی که برادر شما نخواد نمیتونی براش کاری بکنی و این همه حرص خوردنت آب در هاون کوبیدنه 

سرت به زندگی خودت باشه دیگه

خیلی دیدم برای این موضوع تاپیک میزنی و واقعا میگم برام عجیبه

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بیشتر ببینید

فامیل ما با دختر ده سال از خودش بزرگ تر ازدواج کرد پدرش و کل فامیل کلا باهاش کات کردن هر دو ازدواج اولشون بود دختره سمت شغلیش بالاتر بود درآمد بیشتر 

من آنگه که گردم به مستی هلاک   به آیین مستان بَریدم به خاک/ بـه تـابـوتـی از چـوبِ تـاکـم کـنیـد به راه خرابات خاکم کنید/ بــه آب خــرابـات غســلــم دهــیـد  پس آنگه برِ دوشِ مستم نهید/ مـریـزیـد بـر گـور من جز شـراب  میارید در ماتمم جز رباب/مـغـنـی ، مـلـولـم٬ دوتـائــی بــزن  به یک تائی او، که تائی بزن/ بزن چنگ در پرده ارغنون  رهایم کن از چنگ دنیای دون /مبادا عزیزان که در مرگ من بنالد بجز مطرب و چنگ زن /تو خود حافظا سر ز مستی متاب که سلطان نخواهد خراج از خراب نزادی مرا کاشکی مادرم   وگر زاد مرگ آمدی بر سرم  که چندین بلاها بباید کشیدز گیتی همی زهر باید چشید🌤  گوا شیرگیرا یلا مهترا دلاور جهاندیده کنداورا کجات آن دلیری و مردانگی کجات آن بزرگی و فرزانگی کجات آن دل و رای و روشن‌روان کجات آن بر و برز و یال گران کجات آن بزرگ اژدهافش درفش  کجا تیر و گوپال و تیغ بنفش  نماندی به گیتی و رفتی به خاک که بادا سر دشمنت در مغاک
بیشتر ببینید
باشه دیگ الان میتونی سرتو دراری

چقد بی ادبی

بیشتر ببینید