2777
2789
عنوان

فرهنگیان خوندن

49 بازدید | 10 پست

سلام 

من خیلی سردرگمم

اگه خیلی درسخون باشین و رتبه اتون تک الی دو رقمی بشه

میرین فرهنگیان و در کنارش برای رشته تجربی میخونین و داروسازی می‌خونین و بعد مهاجرت

یا همین امسال مدیریت یا حسابداری دانشگاه تهران میخونین و بعد مهاجرت تحصیلی ؟

من خیلی از شرایط مهاجرت رشته ها آگاه نیستم و نمی‌دونم اوضاع چطوره 

فقط میدونم خیلی باهوشم و داخل هر رشته ای موفق میشم 

خیلی خوبه که انقدر اعتماد به نفس داری. ولی بری فرهنگیان دیگه نمی‌تونی بری یه رشته‌ی دیگه، باید انصراف بدی که به همین راحتی نیست و باید جریمه پرداخت کنی. همون کنکور تجربی رو بده، داروسازی قبول شو اگه علاقه داری. مهاجرتش آسون نیست ولی غیر ممکن هم نیست

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی خوبه که انقدر اعتماد به نفس داری. ولی بری فرهنگیان دیگه نمی‌تونی بری یه رشته‌ی دیگه، باید انصرا ...

فرهنگیان شنیدم در کنارش ادامه تحصیل میشه داد آخه

جدی ؟

آخه من فقط برای مهاجرت دارو گفتم بخونم

فرهنگیان شنیدم در کنارش ادامه تحصیل میشه داد آخهجدی ؟آخه من فقط برای مهاجرت دارو گفتم بخونم

تا اونجایی که من میدونم نمیشه. بین رشته‌های تجربی، پرستاری برای مهاجرت خوبه

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

بیشتر ببینید