2777
2789
عنوان

دوستات مشورت بدین بهم لطفا ساده نگذرید

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 35 پست
عزیزم اصلا متوجه نشدی منظورم رومن از خودم مطمئنم دقیقا چون از خودم مطمئنم ولی از اون نه این مشکل رو ...

باهاش اتمام حجت کن بگو من برام مهمه که تو چه رابطه ای هستم اگه برای عشقو حاله ن منو اذیت کن ن وقت خودتو بگیر 

ارزش عشقت رو یه آدم اشتباه نفهمید، اما این چیزی از زیبایی عشقت کم نمی‌کنه. بعضی آدم‌ها ظرفیت نگه‌داش ...

فقط میتونم بگم ک خیلی مواظب خودت باش عزیزم ریسک هم نکن روی اعتماد 

اعتماد خیلی زهرالوده ادما اونی ک نشون میدن نیستن

کسی ک بعد 7 و نیم ماه تو 6 ساعت عوض شه قطعا بازیگره

بعد 37 تا دیت فهمید طرف من ب دردش نمیخورم درحالی ک قول پشت قول ک من عاشقتم تو مال منی ب دستت میارم

همیشه درس عبرت باشه رابطه بقیه برات تا دردشو نکشی

خیلی درد داره

روانی میشی ک چی کم داشتی کافی نبودی چرا رفت

امیدوارم ادمای بد سر راهت قرار نگیرن و شما هم عاقل باشی اعتماد نکنی قلب احمقه دور از جون همه چیو باور میکنه بنده قلب و‌احساساتت نباش 

با چشم باز انتخاب کن 

حق اونه که خودش بیاد ، تو بدی بره ، باز برگرده بهت:)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دورت بگردم من عزیزم شما چ خوش قلبی حرفات خیلی ارامش داد بهم ک مرسی ازت انرژی خوبت چند برابرش برگرده ...

قربونت برم هزیزم تو یه قلب بزرگی داری، یه دل که با وجود همه زخم‌هایی که خورده، هنوزم مهربونه  ،،  هنوزم می‌تپه، هنوزم از عشق خالی نشده اینو از تک تک کلماتت می‌شه حس کرد

. این یعنی تو قوی‌تر از اون دردایی هستی که کشیدی❤

. خیلیا با یه تجربه تلخ، دلشون سنگ می‌شه، اما تو نه! تو هنوزم همونی که می‌تونه ببخشه، می‌تونه لبخند بزنه، می‌تونه ادامه بده من میتونم از همین پیام ساده ت حسش کنم 

این یعنی تو برنده‌ای. این یعنی هیچ آدم اشتباهی نتونسته زیبایی قلبت رو ازت بگیره همین مشخص میکنه ک چقد ارزشمندي 

و کسی ک تورو از دست بده بزرگترین باخت زندگیشه

باهاش اتمام حجت کن بگو من برام مهمه که تو چه رابطه ای هستم اگه برای عشقو حاله ن منو اذیت کن ن وقت خو ...

نه اصلا اون خودشم گفت هدفش جدیه و اصلا اهل سواستفاده نیست اما من میگم اگ در آینده خانواده ها مخالفت کردن چی؟

یا اصلا خودش اگ یهو حسش عوض شد چی ؟؟؟؟

سر بشه مثلا .

برا این جیگم من چیکار کنم این مواقع که خدای نکرده آسیب نبینم درواقع منظورم اینه که ی ذِره داشته باشم

قربونت برم هزیزم تو یه قلب بزرگی داری، یه دل که با وجود همه زخم‌هایی که خورده، هنوزم مهربونه ،، هن ...

دورت بگردم ک انق مهربون و ماهی

اره خب بهترین قسمت سادگی و مهربونی و صداقتم اونجاس ک خدا میبینه و بدترشو طرف کارما میده

درسته بدی داره خیلی درد داره ولی از این بابت خوشحالم 

از عشق خالی نشده ولی بخدا انگار قلبمو با هر اشک بالا میارم بد دردی شده واسم من وقتی وارد زندگیم کردمش ک از ی رابطه ی 4 ساله ی کات شدع بیرون اومده بودم و حالم داشت خوب میشد یهو خوب ترش کردو بدتر گند زد

کاش منم قلبم سنگ بود تا اینجوری التماس نکنم ب بودنش ک :) 

فداتبشم ک تو چقد مهربونی دختر حرفات چقدد قلبمو اروم میکنه

قدر خودتو بدون مفت نده اون قلب خوبتو دست هرکسی ♥️🥲

فقط میتونم بگم ک خیلی مواظب خودت باش عزیزم ریسک هم نکن روی اعتماد اعتماد خیلی زهرالوده ادما اونی ک ن ...

می‌دونم که درد داری، می‌دونم که سختهههه اما یه چیزی رو یادت نره هیچ وقت مشکل از تو نبود، مشکل از اون بود که مرد نبود کسی که ۳۷ بار کنارت بود، کلی قول داد، بعد تهش گفت بهم نمی‌خوریم یا از اول دروغ گفته بود یا انقدر ترسوه که جرئت پایبند بودن به حرفاش رو نداشت کلا این ادم مرد نبوده 

اما بدون، این شکسته و این زخم، چیزی از ارزش تو کم نمی‌کنه. برعکس، نشون می‌ده که تو با یه عشق واقعی جلو رفتی، اما اون فقط یه نقش بازی می‌کرد. و آدمایی که نقش بازی می‌کنن خدا شاهده  تهش توی زندگی واقعی هیچ‌وقت خوشبخت نمی‌شن.

راهنماییت حرفات همشون ب ذهن می‌سپارم تو ی دل بزرگ داری که با این که حال دل خودت طوفانیه ولی به من کمک میکنی و راهنماییم میکنی تو خیلی مهربونییییی عزیزم برات دعا میکنم از ته دلم من مطمئنم که خدا هواتو خواهد داشت همینطور دل پاک بموون

دورت بگردم ک انق مهربون و ماهیاره خب بهترین قسمت سادگی و مهربونی و صداقتم اونجاس ک خدا میبینه و بدتر ...

قربونت برم عزیزم به مهربونی تو نمیرسم مهربونی و حس خوب چیزی نیست که هرکسی لایقش باشه، ولی تو لیاقتش رو داشتی چون با وجود دردی که کشیدی، هنوزم دلت سیاه نشده.

من فقط چیزی رو بهت گفتم که خودت بودی ولی شاید فراموشش کرده بودی. تو قوی‌ای، تو باارزشی، و هر آدم اشتباهی که از زندگیت میره، فقط جا رو برای یه آدم درست باز می‌کنه.😊😊😊😊

چشم  عزیزم قول میدم تو هم قول بده مراقب دل مهربونت باشی دیگه نزاری هرکسی بتونه ازش سواستفاده کنه نگهش دار نگهش داررررر و بسپار به خدا مطمئنم خوبی هایی ک کردی برمیگردن مطمئن باش خوبی برمیگرده فقط در جای دیگری در مکان دیگری از شخص دیگری تو بسپار ب زمان و صبور باش

می‌دونم که درد داری، می‌دونم که سختهههه اما یه چیزی رو یادت نره هیچ وقت مشکل از تو نبود، مشکل از اون ...

خب چون مشکل از من نبود و وفادارش بودم برعکس خیلیا ضربه نزدم بهش خیلی میسوزم ک پودر کرد قلبمو

ولی فداسرش دگ شد عبرت سنگین برای کل عمرم

نبین اینجوری میگم الان از بلاکی درارع پیام بده برگرد کل زندگیمو میدم فقط ببینمش 

عشق احمقه ضعیفت میکنه تا مطمئن نشدی طرفت ادم امنیه عاشق نشو عزیزم

ب من نشون داد ادم امن منه ولی یهو زیر پامو خالی کرد

سعی کن 2 بار ک خوبی 1 بار بد بشی تا ببینی چقد دوست داره و واکنشش چیع 

اره گلم نهایتش هیچکس اندازع من نمیتونه عاشقش باشه اندازه من واقعی باشه و از ته قلب بخوادش اینم حرف حقیه

دقیقا ادمایی ک همیشه نقش بازی میکنن قلب میشکونن و سواستفاده میکنن اخرش کارمای بدی میدن مطمئنم و به چشم دیدم

دقیقا مرد نبود پای مسئولیتش وایسه ک عاشق کنه و اذیت نکنه شایدم دوسم نداشت و برای یکی دیگع ولم کرد ولی فداسرش

خوشالم ک عاقلی گلم منم هروقت که بخای میتونی حساب کنی روم هر حرفی درد دلی راهنمایی کمکی خواستی پیام بده حتما هرکاری از دستم بربیاد انجام میدم برات تا حالت خوب باشه

توام ی قلب مهربونی داری ک این ساعت ب حرفام گوش دادی و منو اروم کردی امیدوارم نون قلبتو بخوری 

دورت بگردم مهربونی از خودته ک

منم برات دعا میکنم و امیدوارم ادمی ک قسمتت نیس تو زندگیت نیاد و عشق واقعی سهمت شع گل من💐

قربونت برم عزیزم به مهربونی تو نمیرسم مهربونی و حس خوب چیزی نیست که هرکسی لایقش باشه، ولی تو لیاقتش ...

لطفت پایدار دختر خوش قلب تو ک انقد مهربونی شک نکن خدا هم هواتو دارع و بهترینارو میخاد برات

فقط عجله نکن برای سهمت 🥰

توام لایق بهترینایی و خیلی ارزشمند قدر خودتو بدونیا

مرسی از حرفات ک ی دل گرمی قشنگی بهم داد

ادمایی عین خودت همیشه تو تقدیرت باشن همینقد مهربون و همینقد خوش قلب ادم بد و بدی دور از زندگیت باشه نازم 

منم قول میدم مواظب قلبم باشم و دست هیچکسی ندمش دیگه 

مطئنم همه چی چ خوبی چ بدی برمیگرده خدای من خدای عدالته

امیدوارم برای هممون از جملع شما ک انق خانومی خوب بخاد 

موفق باشی پرنسس :)

خب چون مشکل از من نبود و وفادارش بودم برعکس خیلیا ضربه نزدم بهش خیلی میسوزم ک پودر کرد قلبموولی فداس ...

عشق ضعیفت نکرد، اون آدم اشتباه ضعیفت کرد. عشق واقعی قرار نیست کسی رو بشکنه، قرار نیست التماس و دلتنگی باشه. عشق قراره کنار هم قوی‌ترتون کنه، نه اینکه یکی رو له کنه و بره.

اگه برگرده و تو کل دنیاتو براش بپاشی، بازم همون آدمه، بازم همون زخمارو میزنه. چون مشکل از تو نبود که حل بشه، مشکل از شخصیت اون بود که تغییر نمی‌کنه.

به جای اینکه براش دنیاتو بپاشی، این بار دنیاتو برای خودت بساز. کسی که لیاقتشو داشته باشه، خودش میاد توی دنیای قشنگی که برای خودت ساختی.

شاید هیچ‌کس به اندازه تو عاشقش نباشه، اما اینم مهمه که اونم هیچ‌وقت به اندازه تو لایق این عشق نبود. عشق، وقتی یه‌طرفه باشه، دیگه اسمش عشق نیست، میشه وابستگی، میشه خودآزاری.

اما تووو،،، تو اونقدر باارزشی که نباید عشقتو خرج کسی کنی که حتی عرضه نگه‌داشتنش رو نداره. یه روز یه نفر میاد که نه‌تنها اندازه تو، بلکه حتی بیشتر عاشقت باشه، ولی فرقش اینه که اون این عشقو قدر می‌دونه، نه اینکه لهش کنه و بررره 

فدای تو عزیزم  فدای تو مهربون کاری نکردم

حرفای تو فقط کلمات نبودن، یه تکه از دلت بودن و دلی که این‌قدر پاک عاشق بوده که  همیشه ارزش شنیدن داره. خوشحالم که تونستم گوش بدم، حتی اگه نتونستم درداتو کم کنم. منم ازت تشکر میکنم که وقت گذاشتی برام راهنمایی کردی من رو ک درست انتخاب کنم از خدا میخام هرچی آدم خوب و درست مثل خودت هست سر راهت قرار رگی ه

و از خدا میخام یه روزی برسه که دیگه لازم نباشه از درد حرف بزنی، بلکه از آرزوهات بگی، ،از لبخندات، از آرامشی که حقته ❤️❤️❤️

یه سوال چرا انقدر منفی فکر میکنی لفظ بد میای؟یه بار مثبت فکر کن بگو شاید شد البته خب حق میدم هر رابطه استرس اضطراب داره تا ادم به طرف برسه من خودمم همین بودم تا بهش برسم حتی مخالفتم داشتیم

-خودت باش؛ جهان اصالت را میستاید! ✨️

لطفت پایدار دختر خوش قلب تو ک انقد مهربونی شک نکن خدا هم هواتو دارع و بهترینارو میخاد براتفقط عجله ن ...

قربونت برم عزیزم تو خودت نمیدونی چقدر منو الان خوش حال کردی و حس خوب بهم دادی  ینی بخام توصیف کنم حس خوبی که بهم دادی، مثل یه نسیم خنک وسط یه روز داغ بود، درست وقتی که لازم داشتم. بعضی آدما ناخواسته توی دل بقیه نور می‌پاشن، و تو دقیقا همین کارو با حرفات برای من کردی

ممنونم که با وجود همه دردایی که کشیدی، هنوزم می‌تونی به بقیه آرامش بدی خداشاهده که خیلی قوی هستی  من خودم با این که فک میکنم قوی ام ولی وقتی حال دلم خراب باشه اصلا نمیتونم صحبت کنم چ برسه انقد قشنگ ب آدما امیدواری و حس خوب بدم . اینو از ته قلبم میگم که قلبت خیلی بزرگه 

نشون میده که روحت چقدر بزرگه. امیدوارم یه روز، دنیا همونقدر که تو بهش خوبی دادی، بهت برگردونه💞💞💞💕💕💕💕💗💗💗💗

یه سوال چرا انقدر منفی فکر میکنی لفظ بد میای؟یه بار مثبت فکر کن بگو شاید شد البته خب حق میدم هر رابط ...

راست میگیییییاا من همش همینو با خودم گفتم میگفتم چرا انقد بد بینم چرا مثبت نیستم چرا چرا همش ب خودم گفتما ولی خت ی آدم وسواس فکری و نشخوار فکری و حساسم ک میگم وای اگ تهشششش فلان شه چییی

خیلی بده 

ممنونم ک درکم کردی عزیزم . 

سعی میکنم از همین الان بسپارمش  ب خدا و مثبت فک کنم ممنون ک یاد آوری کردی برام

راست میگیییییاا من همش همینو با خودم گفتم میگفتم چرا انقد بد بینم چرا مثبت نیستم چرا چرا همش ب خودم ...

قربونت عزیزم🤍

اره کلا به هر چیز منفی خیلی زیاد فکر کنی همون اتفاق میوفته مثبت فکر کن ته دلت امیدوار باش با خودت اگر نگرانی فوقش با خانواده هاتون حرف بزنید ایشالا که مخالف نباشن

بسپار به خدا هر چی که خیر باشه برات پیش میاد

-خودت باش؛ جهان اصالت را میستاید! ✨️