2777
2789

بچه ها فرض کنید با شخصی دراتباطین هم دیگه رو  دوست دارید 

ولی شما از آینده میترسین ممکنه بهم نرسید بلاخره هرچیزی ممکنه مثلا خانواده ها مخالفت کنن 

و بدتر این که اگه آدم آسیب پذیر و زود رنجی باشین مثلا طوری ک اگ تهش نشه نابود شین و زندگیتون زهر شه

چیکار میکنین در طی این ارتباطتون ک احساستونو کنترل کنین ک شدید نشه ک اگ یوقت تهش نشد نابود نشین

راه حل بدیدد

برای شدید نشدنش کاری نکن چون نمی تونی. 

ترس هم نداشته باش چون هر وقت اتفاق بیوفته اون موقع دور از جونت ولی یه خاکی به سرت می ریزی از الان غصه نخور.

برو خوش باش که کاری از دستت ساخته نیست امیدوارم دنیا به کامت بمونه.

به نام خدا چن شب پیش بلاکم کرد و رفت و نابود شدم 🥲 طرفتو بشناس اعتماد نکن ببین جنبشو داره نشون بدی دوسش داری یا ن ازت سواستفاده نکنه گول اخرش مال همیم رو هم نخور

حق اونه که خودش بیاد ، تو بدی بره ، باز برگرده بهت:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای شدید نشدنش کاری نکن چون نمی تونی. ترس هم نداشته باش چون هر وقت اتفاق بیوفته اون موقع دور از جون ...

وای خیلی میترسم بخدا من آدمی هستم اشک دم مشک حساس زود رنج آسیب پذیر خیلی بده نابود میشم که😂😅😅

به نام خدا چن شب پیش بلاکم کرد و رفت و نابود شدم 🥲 طرفتو بشناس اعتماد نکن ببین جنبشو داره نشون بدی ...

چرا اینکارو کرد همینطور یهویی ؟؟؟؟

دقیقا من اصلا کامل نمیشناسمش مجازی هست همش .

منظورت از سواستفاده چیه جنسی؟؟

چرا اینکارو کرد همینطور یهویی ؟؟؟؟دقیقا من اصلا کامل نمیشناسمش مجازی هست همش .منظورت از سواستفاده چی ...

دقیقا یهویی اونم وقتی ک 5 ساعت قبلش پیش هم بودیم وقتی من خابیدم پیام داده بود ما دنیامون با هم متفاوته امیدوارم منو ببخشی خدافظ برای همیشه

منظورش از دنیای متفاوت این بود ک مث شما زودرنج بودم و ناراحت میشدم خیلی حساس بودم روش همه جوره ام باهاش بودم همه جوره ک میگم یعنی هیچ جوره کم نذاشتم خیانت نکنه اولیناشو با اون تجربه کردم رفت بدون این ک حرف بزنیم ، اعتماد نکن فقط همینو میتونم بگم من گول قول و حرفاشو خوردم اعتماد کردم باور کردم همه جوره سواستفاده کرد و اخرش گفت دنیامون متفاوته بلاکم کرد با این ک میدونس برع میمیرم ، ب نظرم تا نشناختی نه عاشق شو ن چیزی ادما بازیگر خوبی شدن خدایی نکرده بلایی سر جسم و روحت نیارن مثل من مرده ی متحرک شی ، همیشه به دوتا چشماتم اعتماد نکن هیچکس نمیگه من عوضیم ی نصیحت خواهرانه 🥲♥️

دقیقا یهویی اونم وقتی ک 5 ساعت قبلش پیش هم بودیم وقتی من خابیدم پیام داده بود ما دنیامون با هم متفاو ...

عزیزم الهی بمیررررم میتونم خودم رو جای تو بزارم و تصور کنم کا چه حالی شدی

دلم میخاد با دستامخفش کنم اون پسره الدنگ عوضی رو خدا نابودش کنهههههههه ک چطور با احساسات بازی میکنننن

اونم وقتی میدونست حساسی 

پن میدونم چ حالی شدی درکت میکنمممممم عزیزم 

امیدوارم تقاص کارشو پس بده دل شکسته تاوان داره......

تو داخل این مدت اصلا نتونستی متوجه بشی ک آدمی باشه ک بی وجدانی باشه یا نه؟؟؟

عزیزم الهی بمیررررم میتونم خودم رو جای تو بزارم و تصور کنم کا چه حالی شدیدلم میخاد با دستامخفش کنم ا ...

خدانکنه نازم دشمنت بمیره تازه هنوز اونقد عاشقشم دلم نمیاد نفرین کنم فق میگم خدا خودت کارماشو بده دستش ولی بلایی سرش نیاد

من اشتباه کردم با اعتماد وگرنه اون میگف اذیت میشی برو خیلی راحت :) ادعا میکرد عاشقمه ولی راحت بود براش جدایی

دورت بگردم کاش درک نکنی امیدوارم هیچوقت حتا تجربه ک هیچ درکم نکنی

تقاص ک میده خدای من حواسش ب من هست من عشقم پاک بود

متوجه ک کور بودم سرم داد میزد با حرفاش ازارم میداد ولی من کور بودم عشق کوره

همیشه با منطق برو جلو من خاستم ریسک کنم ک متاسفانه باخت دادم 

وارد رابطه جدی نشو

بعنوان رهگذر نگاه کن به طرفت،زود اعتماد نکن.محکم باش

اما از حرفهات مشخصه که آدم احساسی هستی و سریع وابسته میشی🤕

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

خدانکنه نازم دشمنت بمیره تازه هنوز اونقد عاشقشم دلم نمیاد نفرین کنم فق میگم خدا خودت کارماشو بده دست ...

ارزش عشقت رو یه آدم اشتباه نفهمید، اما این چیزی از زیبایی عشقت کم نمی‌کنه. بعضی آدم‌ها ظرفیت نگه‌داشتن یه عشق پاک رو ندارن، اما این تقصیر تو نیست عزیزم.  این ضعف اون پسره‌ست.

آدمای اشتباه میان و میرن، اما یه روز کسی میاد که ارزش واقعی احساساتت رو بدونه، که قدر اون دل مهربونت رو بدونه. و تا اون روز، باید خودت رو قوی نگه داری باید خودت رو بیشتر از هر کسی دوست داشته باشی و رو خودت کار کنی

و یادت باشه  بعضی زخم‌ها رو زمان خوب می‌کنه، بعضیا رو هم خود آدم با پذیرفتن اینکه اون دردها قراره بخشی از داستانش باشن، اما داستانش اونجا تموم نمیشه....

من از همین پیامت متوجه شدم چقد دلت پاکه خیلیییییی پاک خیلییی  زیاد 

وارد رابطه جدی نشوبعنوان رهگذر نگاه کن به طرفت،زود اعتماد نکن.محکم باشاما از حرفهات مشخصه که آدم احس ...

اخ آخ از کجا فهمیدی بسیار احساسی هستم زود خر میشم با ی عزیزم هم خر میشم 😟😟😟😟😦

ارزش عشقت رو یه آدم اشتباه نفهمید، اما این چیزی از زیبایی عشقت کم نمی‌کنه. بعضی آدم‌ها ظرفیت نگه‌داش ...

دورت بگردم من عزیزم شما چ خوش قلبی حرفات خیلی ارامش داد بهم ک مرسی ازت انرژی خوبت چند برابرش برگرده ب زندگیت 

درست میگی باید الویت خودم باشم

ولی خب احساس به درد نمیخوره دیگه هیچ کسیو نمیتونم باور کنم دور پسرا ی خط پهن کشیدم ک این دردو دیگ نکشم 

خیلی درد داره اصلا :)

ولی درس عبرت بدی شد یکم

تو بخوای میشه آدم درست باشه خانواده چرا نزاره؟هرکسی دوس داره بچش ازدواج کنه!درضمن وقتی از خودت مطمعن ...

عزیزم اصلا متوجه نشدی منظورم رو

من از خودم مطمئنم دقیقا چون از خودم مطمئنم ولی از اون نه این مشکل رو دارم .

من میدونم ک هرچی بشه تهش وایمیستم چون خودم رو این مسائل حساسم و از خودم اطمینان کامل دارم ولی از طرف مقابلم نه میگم که حواسم باشه یوقت اون منو قال نزاره بره و من بمونم و ی دنیای خراب سرم