2777
2789
عنوان

بچه ها هر کسی پایه و منظم و جدیه برای لاغری بیاد شروع کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 70 پست
طیبه جان فارسی بگو

یعنی نمیشه صدات بزنم تو تاپیک اسمت و میزنم نمیاد بالا

خودت زندگیت و بساز . یه زن مستقل و قوی از همه جذاب تره.         به هر چی می‌خوام میرسم 😍😍💪💪 دوستان من باردار نیستم تیکت آزمونمه

یعنی نمیشه صدات بزنم تو تاپیک اسمت و میزنم نمیاد بالا

مشکل سایته از دیشب سایت خیلی کند شده تاسفانه

لعنت بر پدرومادر آقایونی که خودشونو زن جا میزنن و با اکانت زنونه میان توی سایت.الهی خدا لعنت کنه آقایونی رو که روی کاربری من لایک و ریپلای و درخواست میزنن.الهی خدا لعنت کنه آقایونی رو که میان توی تاپیکم.خدا جوابتونو بده خدا ازت نگذره اگه آقاهستی و میای تاپیکم و لایک و ریپلای میزنی و درخواست میدی واگذارت کردم به امام حسین مدیونی داره آقایون لایک و ریپلای نزنین تاپیکم نیاین بخداقسم راضی نیستم. فقط وفقط خانمها ریپلای بزنن و بیان تاپیکم.باهیچکسی هم هیچ حرف خصوصی ندارم حتی خانمها.خودتو ضایع نکن دعوت نزن رد میشه درخواستت.متاهل وکاملامتعهدهستم.

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تاپیک کاهش وزن بود با بچه های قدیمی بودیم سرچ کنی میاد .

اهان خب طیبه جان بچه های دیگه رو هم تگ کن بیان 

لعنت بر پدرومادر آقایونی که خودشونو زن جا میزنن و با اکانت زنونه میان توی سایت.الهی خدا لعنت کنه آقایونی رو که روی کاربری من لایک و ریپلای و درخواست میزنن.الهی خدا لعنت کنه آقایونی رو که میان توی تاپیکم.خدا جوابتونو بده خدا ازت نگذره اگه آقاهستی و میای تاپیکم و لایک و ریپلای میزنی و درخواست میدی واگذارت کردم به امام حسین مدیونی داره آقایون لایک و ریپلای نزنین تاپیکم نیاین بخداقسم راضی نیستم. فقط وفقط خانمها ریپلای بزنن و بیان تاپیکم.باهیچکسی هم هیچ حرف خصوصی ندارم حتی خانمها.خودتو ضایع نکن دعوت نزن رد میشه درخواستت.متاهل وکاملامتعهدهستم.

بیشتر ببینید
اهان خب طیبه جان بچه های دیگه رو هم تگ کن بیان

من ای دی ها رو حفظ نیستم باید برم تو تاپیک برای چند سال پیشه . حالا شب سر فرصت میرم سراغ شون . اکثرا هم به وزن رسیدن رفتن تثبیت

خودت زندگیت و بساز . یه زن مستقل و قوی از همه جذاب تره.         به هر چی می‌خوام میرسم 😍😍💪💪 دوستان من باردار نیستم تیکت آزمونمه

سلام صبح تون بخیر . من امروز وزن کردم ۸۲‌.۲ . قد ۱۶۰ اما سایز وقت نکردم شب با گزارش کامل سایز ها رو ...

من مربیم گف. ال کارنتین و سی ال ای نخورید قهوه اگ مبتدی هستی.کراتین اگ حرفه ای هستی حالا اگ خوردی و نتجیه دیدی یگو و هفتصد کالزی اگ ورزش بدنسازی داری کمه زیر هزار هشتصد نباشه اگ بدنسازی کار میکنی. قبل تمزین خصوصا روز پا حتما کرب مپل سیب زمینی پخته یا پاستا پخته بخوز  بعدش هم یه پروتین من خودم وی میخورم کم خوی. زیاد بدن میره تو قحطی و شکمت اب نمیشه  عضلت هم سوخت میشه

هعی
سلام عزیزم .منم هستم ....و گزارش میدم .....

سلام عزیزم . پس امشب وزن و قد و سایز الان و وزن هدف و بزار   

من مربیم گف. ال کارنتین و سی ال ای نخورید قهوه اگ مبتدی هستی.کراتین اگ حرفه ای هستی حالا اگ خوردی و ...

سلام عزیزم من نیمه حرفه ای هستم با مربی بین المللی کار کردم تا ۶ ماه پیش هم پک شکم داشتم . داداشم هم مربی و تحصیل کرده تربیت بدنی هستن . قهوه که اصلا روزی بدون قهوه ندارم . اون ۵۰۰ -۷۰۰ فقط دو روزه ‌ . فست .که اون رو روز هم تمرین ندارم فقط پیاده روی یا تمرین در حد نیم ساعت . سرچ کنید رژیم پنج دو 

منم هستم شنبه ها صدام کن

سلام باشه عزیزم پس امشب سن و وزن و قد الان و سایز ها و وزن هدف و بزار   

من مربیم گف. ال کارنتین و سی ال ای نخورید قهوه اگ مبتدی هستی.کراتین اگ حرفه ای هستی حالا اگ خوردی و ...

من اصلا شکم ندارم فقط پایین تنه و سینه .و اینکه کربوهیدرات و باید روز پا بعد تمرین خورد 

طیبه جان منم هستم

سلام عزیزم پس امشب قد و وزن و سن و سایز ها و وزن هدف و بزار   

من اصلا شکم ندارم فقط پایین تنه و سینه .و اینکه کربوهیدرات و باید روز پا بعد تمرین خورد

بعد تمرین تا نیم ساعت کرب نخورید بهتر هس ب هرحال هرجور صلاح میدونید ولی  خب سوخت سلول مشخصه چیه 

هعی