2777
2789
عنوان

به شوهرم ی حرفی زدم هنوز نمیتونم خودمو ببخشم🙃💔بیاین بگین چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 578 بازدید | 42 پست
خدایی خیلی بی‌رحم هستید.خوب همسرانی نصیبتون شده...قدر بدونید...عیب نداره درست میشه

نگو ابجی بیشتر شرمنده میشم اونشب واقعا حالم خوب نبود 😔

روزای خوب توی راه😎✌🏻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

از دلش در بیار بابا مامانت که رفتن 

برو گل بگیر 

یک غذای خوشمزه درست کن برای شام 

یک هدیه کوچیک هم بگیر براش روش با یک خط قشنگ بنویس 

خبرت هست که از خوبی خود بی‌خبری بخدا خوب تر از خوب تر از خوب تری 

بعدم ببوسش

تماام

هر چیز که در جستن آنی ،آنی🌱✨📚

اوووووو عین رمان ها تعریف میکنی😂 یه چیزی از رو عصبانیت با اون حالت گفتی دیگه چرا انقدر کشش میدی؟ شل کن باو

اگر شما دنبال یه معلم زبان حرفه ای هستی و دوست داری پیشرفت کنی خوشحال میشم بهم پیام بدی.
ب نظرم زیادی داری لوسش میکنی مرد نباید اینقد سست باشه با یه کلمه بهم بریزه اونم اینجوری ک شما میگی ب ...

نه اصلا 

اتفاقا خبلی مرد متینیه من اخلاقشو میدونم روی حرف زدن من کلا حساسه واقعا با خیلی لحن زشتی اون حرفارو گفتم هنوز کلی حرفای دیگه که واقعا خجالت میکشم شاید اگه ا‌ون اینجپر به من میگفت من یک ثانیه هم تحمل نمیکردم😔

روزای خوب توی راه😎✌🏻

کاریه که شدهحالا باید کم کم بهش اقتدار بدیاحترام بزاری بدرقه اش کنی پیشواز بری اصلا بدشو نگی از هرکا ...

ممنون عزیزم از راهنماییت 

حتما اجرا میکنم👍🏻❤️

روزای خوب توی راه😎✌🏻

از دلش در بیار بابا مامانت که رفتن برو گل بگیر یک غذای خوشمزه درست کن برای شام یک هدیه کوچیک هم بگیر ...

اره اینم ایده خوبیع حتما انجام میدم🌸👍🏻

روزای خوب توی راه😎✌🏻

اوووووو عین رمان ها تعریف میکنی😂 یه چیزی از رو عصبانیت با اون حالت گفتی دیگه چرا انقدر کشش میدی؟ شل ...

نه ابجی اخه شوهرمنو که نمیشناسی وگرنه قطعا اینجور نمیگفتی اون شب حرفی نگفته بهم اما با رفتاراش میفهمم که چقد ناراحته و به دلش اومده اون کلمه

روزای خوب توی راه😎✌🏻

قول بده انجام دادی بیایی تعریف کنی واکنششو منم تگ کن😂❤️

واکنشوو همون موقع نشون نمیده خواهر 

بابد رفتارمم همینجور رنگی کنم و با رفتارم بهش نشون بدم که چقد خودمم ناراحتم🥹

روزای خوب توی راه😎✌🏻

واکنشوو همون موقع نشون نمیده خواهر بابد رفتارمم همینجور رنگی کنم و با رفتارم بهش نشون بدم که چقد خود ...

چقدر حساس ولی حالا نگران نباش حل میشه معلومه خیلی دوستت داره 

چقدر حساس ولی حالا نگران نباش حل میشه معلومه خیلی دوستت داره

اره خیلی همه حرکتامو زیر نظر داره 

انشالله عزیزم خیلی دلمو میخورم چند وقتیه اخه خیلی فرق کرده 

خدا منو ببخشه واقعا اذیتش کردم 🥹

روزای خوب توی راه😎✌🏻

اره خیلی همه حرکتامو زیر نظر داره انشالله عزیزم خیلی دلمو میخورم چند وقتیه اخه خیلی فرق کرده خدا منو ...

اشکال نداره گلم شما بارداری طبیعیه اونم درک میکنه