2777
2789
عنوان

دیشب یه اتفاق عجیبی افتاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1152 بازدید | 95 پست
فکر کن جن اومده دستکش دستش کرده لباس میشوره اونم با اب سرد که چروک نشه خراب نشه🤣

میگن دست ندارن سم دارن🥶👻 خیلی به فکر بوده جن😂

فارسی را پاس بداریم✨مشاور انسانیا هستم🥰 دورقمی هستم😍اکانت دست دونفرِ بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بوگو تلخدا

من سه ساله ازدواج کردم.نمیدونم چرا اینجوری میشه. هر روز خدا با همسرم دعوا داریم.بخدا که همسرم خیلی خوبه.واقعا نمیدونم قضیه چیه.سر چیزای الکی و چرت چنان دعوایی بپا میشه که انگاری قیامت شده.من دیگه عاجز شدم.امروز قرار بود یجایی بریم من خیلی خوشحال بودم به محض اینکه به همسرم گفتم خوشحالم،اصلا نمیدونم چی شد قیامتی بپا شد حتی نمیدونم سرچی دعوا کردیم.به حدی شد که تلویزیونی که تازه گرفته بودیم رو همسرم زد خورد کرد.

پاهاشون سم دارن دست که دارن دیگه وگرنه چه جوری لباس اسی شسته؟ها بگو چه جوری؟!

نه میگن دست ندارن کلا سم دارن😂👻صبا جون ول کن عزیزم این شبی چه سوالاتی توی ذهنت شکل می گیره ول کن🤣🥶

فارسی را پاس بداریم✨مشاور انسانیا هستم🥰 دورقمی هستم😍اکانت دست دونفرِ بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

من سه ساله ازدواج کردم.نمیدونم چرا اینجوری میشه. هر روز خدا با همسرم دعوا داریم.بخدا که همسرم خیلی خ ...

مشغله فکری نداره؟مشاوره میاد باهات.من خودم اعتقاد ندارم ولی کسی دعایی جادو جنبلی نکرده؟برو از تو قران دعا پیدا کن بخون برای اشتی بین زن وشوهر ببین ازچی ناراحته یکم دقت کن ببین چی فکرشو درگیر کرده

من سه ساله ازدواج کردم.نمیدونم چرا اینجوری میشه. هر روز خدا با همسرم دعوا داریم.بخدا که همسرم خیلی خ ...

از کاری چیزی از تو ناراحت نیست مثلا لباس یا خانواده یا خرج و مخارج.مشکل مالی یا کاری نداره

نه میگن دست ندارن کلا سم دارن😂👻صبا جون ول کن عزیزم این شبی چه سوالاتی توی ذهنت شکل می گیره ول کن🤣 ...

خوابم نمیبره شبها تنهام دخترمم عیدی رفته خونه پدرش.شرکت تعطیل کلافه شدم همش نی نی سایتم.یک مدت چیزهای جنجالی نداره حوصله ام سررفته عزیزجان

مشغله فکری نداره؟مشاوره میاد باهات.من خودم اعتقاد ندارم ولی کسی دعایی جادو جنبلی نکرده؟برو از تو قرا ...

من یه سال قبل سه بار پشت سر هم تو خواب دیدم یه نفر بهم گفت براتون جادو نوشتن.به قرآن مجید راست میگم.برگشت گفت حتماً پیش یه سید برو.امشب همسرم گفت دیگه آخرشه.دیگه باید جدا بشیم.گفت فردا یه بلایی سرت میارم صبر کن.من خیلییییی میترسم.همسرم واقعاً خوبه.ولی من نمیدونم چرا هرروز دعوا میشه.بخدا دعا میکنم امشب صبح نشه.توروخدا دعام کنین.من خودمم پنیک میشم الان جونم به لبم رسیده.

از کاری چیزی از تو ناراحت نیست مثلا لباس یا خانواده یا خرج و مخارج.مشکل مالی یا کاری نداره

نه.هیچ مشکلی ندارد.تو فک کن از صبح رفتیم خرید.کلی حرفای خوب تا اینکه شب شد گ.بخدا سه ساله همینه.آخه میگم چی شد که دعوا شد.ینی قیامت میشه بخدا.الانم از ترس نمیدونم چیکار کنم.عاجز شدم بخدا.انقد بخاطر این موضوع گریه کردم که چشام داره میسوزه.