دلخستهـ_خسته_جان مدیر عضویت: 1403/12/10 تعداد پست: 520 عنوان خانوما هر چیزی که فکر میکنید ممکنه یک آدم داغون رو آروم کنه بگید | مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 53 پست بگید شاید حالم بهتر شدجیگرم داره میسوزه دارم دق میکنم این کاربری دومم هست 1404/01/11 | 03:23 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خرگوشیتونم عضویت: 1403/10/03 تعداد پست: 1798 از الان شروع کن به خوندن تا حداقل یه رتبه معقولی بیاری اینطوری حالت هم بهتر میشهکاش منم مجاز بودم کنکور بدم🥲 در مسیر....🌱
khodayashokrat عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 12456 بخدا که میگذره، هیچ درد و رنجی دائمی و ابدی نیست، پس طاقت بیار، یه زمانی به خودت ایستاده کف خاهی زد که چطور این روزها رو گذروندی
شکوفهترنج عضویت: 1399/09/08 تعداد پست: 3013 انقدر آدم ها قبل تو بودن گریه کردن غصه خوردن بهشون ظلم شده اذیتشون کردن دلشون گرفته چیشد؟الان کجان ؟همه چیز میگذره خدا میدونه خدا میبینه خدا خیلی دوستت داره خدا حواسش هست بهت خدا در قلب های شکسته هست
دلخستهـ_خسته_جان مدیر استارتر عضویت: 1403/12/10 تعداد پست: 520 هرچقدر هم سخت باشه میگذره و غبار زمان روش میشینه برات بیرنگ میشه و پشیمون میشی از اینکه انقد برا خود ... درست نمیشه دیگه هیچی مثل قبل نمیشه😞💔 این کاربری دومم هست
دلخستهـ_خسته_جان مدیر استارتر عضویت: 1403/12/10 تعداد پست: 520 چیشده عزیزم؟حرف بزن راجع بهش شاید بهتر بشی تو تاپیکام کامل توضیح دادم همونی که گفتم به نظرتون این عجیب نیست خیلی تحت فشارم پشت کنکوری هم هستم دیگه بدتر این کاربری دومم هست
دلخستهـ_خسته_جان مدیر استارتر عضویت: 1403/12/10 تعداد پست: 520 از الان شروع کن به خوندن تا حداقل یه رتبه معقولی بیاری اینطوری حالت هم بهتر میشهکاش منم مجاز بودم کن ... من از تابستون دارم میخونم ولی بی نتیجه این کاربری دومم هست
دلخستهـ_خسته_جان مدیر استارتر عضویت: 1403/12/10 تعداد پست: 520 میگذره:') عمر منم میگذره بهتر نمیشه هیچ داره بدتر میشه این کاربری دومم هست
دلخستهـ_خسته_جان مدیر استارتر عضویت: 1403/12/10 تعداد پست: 520 چی شده تو تاپیک های قبلیم هست حالم خوش نیست جیگرم انگار داره میسوزه این کاربری دومم هست
cath_4rine عضویت: 1403/04/30 تعداد پست: 8758 تو تاپیکام کامل توضیح دادم همونی که گفتم به نظرتون این عجیب نیست خیلی تحت فشارم پشت کنکوری هم هستم د ... کدوم صفحه هست بخونم؟لینکش رو بزارشاید بتونم کمکت کنم کاشکی میتوانستم به درستی تو را در آغوش بگیرم.
rayni عضویت: 1399/11/30 تعداد پست: 1646 درست نمیشه دیگه هیچی مثل قبل نمیشه😞💔 مثل قبل نشه مهم نیست امیدوار باش شاید بهتر بشهاز خدای بالا سرت هر توقعی داشته باشی همونو بهت میده اگه فکر کنی بهترین رو میده مطمئن باش بهترین رو میدهاگه فکر میکنی بدتر میشه مطمئن باش بدتر میکنه چون تو با شک کردنت به کریم بودنش توهین میکنی بفرما جلو ته صف مال خودمه
خرگوشیتونم عضویت: 1403/10/03 تعداد پست: 1798 من از تابستون دارم میخونم ولی بی نتیجه فکر میکنی بی نتیجه اس بعضی وقتا نتایج قلمچی و آزمونای آزمایشی گول میزنه آدمواز این حسای ناامید کننده رو بعد عید خیلی از کنکوریا دارن ولی حتما باید دور شن سم مهلکه در مسیر....🌱
sheydatrin عضویت: 1403/01/06 تعداد پست: 698 عمر منم میگذره بهتر نمیشه هیچ داره بدتر میشه استرس کنکوره؟ یا جریان دیگه؟ با همه با لحن دوستانه و صمیمی صحبت میکنم اگر اختلاف سنیتون بام زیاده و صمیمانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱