2777
2789

انشاالله یه بخت خوب نصیبت بشه

چله های قرانی و نمازهای مجرب هستند برای بختگشایی

تاپیکهامو ببین خودمم نائب هستم. خواستین انجام میدم اگه خواستید خودتون انجام بدین بگید راهنمایی کنم

«اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ» 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چیه این شوهر دعا میکنید براش 🤣

فکر پیشرفت خودتون باشید فکرتون رو با این چیزای کوچیک مشغول نکنید. ازدواج خودش پیش میاد و وقتی روی خودتون تمرکز کرده باشید، با ذهن باز تر و با دست بازتری تصمیم میگیرید 

چیه این شوهر دعا میکنید براش 🤣فکر پیشرفت خودتون باشید فکرتون رو با این چیزای کوچیک مشغول نکنید. ازد ...

شرایط هرکسی فرق داره شاید ایشون وقت ازدواجش هست الان نمیشه واسه همه یه نسخه پیچید چیز کوچیکی هم نیستا یه موضوع مهمه  

یه دختر تلاشگر که قراره سال۱۴۰۴ دانشجو پزشکی باشه  

قصد دارم واس داداش جذاب وخوش هیکل که قدش190 هست ومهندسی میخونه زن پیدا کنم،،خونه لوکس داره وشرکت کارمیکنه،،مادرم سه ساله که تو45سالگی وجوونی فوت کرد ومجبورم واس تک داداشم خودم دختری پیدا کنم،حالا ازکجا پیدا کنم نمیدونم😄

~زنڋگے جوڔیح ۺـבح ڪ برآ شݩآخټ آבمآ بآیڋ زیسټ شݩآسۍ بخؤنیݥ=//:`✓كاربــر جــدیدی نیستم✓❣️دارای قدرت جذب 💫..دوستی های واقعی پذیرفته میشه🔥

خواستی درخواست بده معجزه سوره ضحی رو بهت بگم،،طبق تجربه میگما،،

~زنڋگے جوڔیح ۺـבح ڪ برآ شݩآخټ آבمآ بآیڋ زیسټ شݩآسۍ بخؤنیݥ=//:`✓كاربــر جــدیدی نیستم✓❣️دارای قدرت جذب 💫..دوستی های واقعی پذیرفته میشه🔥