2777
2789

کتاب زنان زیرک (با عنوان اصلی Why Men Love Bitches) نوشته شری آرگو (Sherry Argov) یکی از کتاب‌های پرفروش در زمینه روابط عاطفی و روانشناسی زنان است. این کتاب به زنان می‌آموزد که چگونه در روابط عاطفی قوی‌تر، مستقل‌تر و جذاب‌تر باشند و از وابستگی بیش از حد به مردان پرهیز کنند.

با هر کس مثل خودش  

زمانی که عاشق شی هیچ کدوم از این حرفا یادتم نمیاد 😁

در دنیا چیزهای خوبی وجود دارد که می‌توان برایشان جنگید.                                                                                   جی.آر.آر.تالکین 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خلاصه فصل اول کتاب «زنان زیرک» نوشته شری آرگو

فصل اول: چرا مردان زنان زیرک را دوست دارند؟

در اولین فصل کتاب، شری آرگو تفاوت بین زن "خوب" و زن "زیرک" را توضیح می‌دهد و نشان می‌دهد که چرا مردان به زنان قوی، مستقل و باعزت‌نفس جذب می‌شوند.

۱. زن "خوب" در مقابل زن "زیرک"

زن "خوب" معمولاً بسیار مهربان، فداکار و همیشه در دسترس است، اما همین رفتار باعث می‌شود که مردان کمتر برای به دست آوردن او تلاش کنند.

زن "زیرک"، در مقابل، دارای عزت نفس است، به زندگی شخصی خود اهمیت می‌دهد و اجازه نمی‌دهد رابطه‌اش بر تمام جنبه‌های زندگی‌اش تسلط پیدا کند.

۲. جذابیت زنانی که به خودشان اهمیت می‌دهند

آرگو تأکید می‌کند که مردان به سمت زنانی جذب می‌شوند که ارزش خود را می‌دانند.

وقتی زنی همه توجه خود را روی مرد متمرکز کند و زندگی شخصی‌اش را کنار بگذارد، مرد به تدریج علاقه‌اش را از دست می‌دهد.

در مقابل، زنی که سرگرمی‌ها، دوستان و علایق خودش را حفظ می‌کند، برای مردان جذاب‌تر و مرموزتر به نظر می‌رسد.

۳. وابستگی بیش از حد، جذابیت را کم می‌کند

بسیاری از زنان فکر می‌کنند که اگر بیش از حد مهربان و فداکار باشند، مردان آن‌ها را بیشتر دوست خواهند داشت.

اما آرگو می‌گوید که وقتی یک زن بیش از حد در دسترس باشد و همه چیز را برای یک مرد فدا کند، او دیگر نیازی به تلاش برای به دست آوردنش نمی‌بیند و علاقه‌اش کم‌رنگ می‌شود.

۴. مردان به چالش نیاز دارند

اگر یک زن همیشه به هر خواسته مرد پاسخ مثبت بدهد، او را خیلی زود بدیهی می‌گیرد.

زنان باید یاد بگیرند که "نه" بگویند و مرزهای خود را حفظ کنند.

مردان به طور طبیعی از زنانی که مستقل و بااعتمادبه‌نفس هستند، بیشتر لذت می‌برند و برای حفظ رابطه با آن‌ها تلاش می‌کنند.

نتیجه‌گیری فصل اول:

زنانی که عزت نفس دارند و روی زندگی شخصی خود تمرکز می‌کنند، جذاب‌تر از زنانی هستند که تمام وجودشان را به یک رابطه اختصاص می‌دهند.

زنان باید یاد بگیرند که برای خودشان ارزش قائل شوند تا مردان نیز آن‌ها را ارزشمند بدانند.

با هر کس مثل خودش  

من یکمش خوندم و خوشم اومد 

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....
بیشتر ببینید

دقیقا

حوصله ریپ زدن و توضیح دادن ندارم ! چون که ته تبادل نظرتون میشه دعوا و جنجال ❌ریپ نزن در هر صورت که مخالفی …یکم صفت داشته باشید فقط یکم👌🏻

من عاشق شدم و ۷ ساله ازدواج کردم. ولی خیلی از حرفای این‌کتاب رو قبول دارم چون تو زندگی بهم ثابت شده همه جوره.

با هر کس مثل خودش  

من عاشق شدم و ۷ ساله ازدواج کردم. ولی خیلی از حرفای این‌کتاب رو قبول دارم چون تو زندگی بهم ثابت شده ...

خوشبخت باشی عزیزم 💖

در دنیا چیزهای خوبی وجود دارد که می‌توان برایشان جنگید.                                                                                   جی.آر.آر.تالکین 

خلاصه فصل دوم کتاب «زنان زیرک» نوشته شری آرگو

فصل دوم: چطور زن زیرک جایگاه خودش را حفظ می‌کند؟

در این فصل، شری آرگو توضیح می‌دهد که زنان چگونه می‌توانند جایگاه خود را در یک رابطه حفظ کنند و اجازه ندهند که مردان آن‌ها را بدیهی فرض کنند. او تأکید دارد که رفتار یک زن در اوایل رابطه تأثیر زیادی بر نحوه رفتار مرد در ادامه خواهد داشت.

۱. ارزشمندی از درون شروع می‌شود

زن زیرک کسی است که خودش را باارزش می‌داند، بدون اینکه به تأیید مرد نیاز داشته باشد.

مردان به طور طبیعی به زنانی که به خودشان اهمیت می‌دهند، جذب می‌شوند.

۲. بازی‌های قدرت در روابط

وقتی زنی بیش از حد تلاش کند که مرد را راضی نگه دارد، در واقع کنترل رابطه را از دست می‌دهد.

زن زیرک نه تنها نیازهای خودش را نادیده نمی‌گیرد، بلکه اجازه نمی‌دهد مرد بدون زحمت زیاد او را به دست بیاورد.

۳. همیشه در دسترس نبودن

زنانی که همیشه و بدون محدودیت در دسترس هستند، جذابیت کمتری پیدا می‌کنند.

شری آرگو توصیه می‌کند که زنان باید برای خودشان زندگی مستقلی داشته باشند تا مردان احساس کنند که باید برای جلب توجه آن‌ها تلاش کنند.

۴. مرزهای شخصی را مشخص کنید

زنانی که حد و مرزهای مشخصی برای رفتارهای قابل قبول در رابطه دارند، احترام بیشتری از مردان دریافت می‌کنند.

اگر زنی اجازه دهد که مرد هر طور که می‌خواهد با او رفتار کند، به تدریج ارزشش در رابطه پایین می‌آید.

۵. مردان چالش را دوست دارند

اگر مرد احساس کند که زن همیشه او را اولویت قرار می‌دهد، ممکن است کمتر برای حفظ رابطه تلاش کند.

اما اگر زنی استقلال و اعتمادبه‌نفس داشته باشد، مرد بیشتر برای به دست آوردن و نگه داشتن او تلاش خواهد کرد.

نتیجه‌گیری فصل دوم:

زنان باید ابتدا خودشان را ارزشمند بدانند تا دیگران نیز آن‌ها را ارزشمند بدانند.

همیشه در دسترس نبودن، داشتن مرزهای مشخص و حفظ استقلال شخصی، کلید جذابیت و حفظ جایگاه در یک رابطه است.

با هر کس مثل خودش  

فصل سوم: چرا قدرت واقعی در دست زن است؟

در این فصل، شری آرگو تأکید می‌کند که زن زیرک در یک رابطه نه‌تنها تسلیم نمی‌شود، بلکه با هوشمندی و عزت نفس، کنترل نامحسوس رابطه را در دست می‌گیرد. او معتقد است که برخلاف تصور رایج، قدرت واقعی در یک رابطه عاطفی، در دستان زنی است که به ارزش خود آگاه است و اجازه نمی‌دهد مردان او را بدیهی فرض کنند.

بسیاری از زنان تصور می‌کنند که هرچه بیشتر فداکاری کنند و همیشه در دسترس باشند، مردان آن‌ها را بیشتر دوست خواهند داشت. اما در واقع، چنین رفتاری باعث می‌شود مرد احساس کند که زن همیشه و بدون هیچ تلاشی در اختیار اوست. این عدم چالش، جذابیت رابطه را از بین می‌برد.

زن زیرک نه بیش از حد سرد و بی‌تفاوت است، نه بیش از حد مهربان و وابسته. او تعادلی میان عشق و استقلال برقرار می‌کند، به گونه‌ای که مرد همواره برای جلب توجه او تلاش کند. او می‌داند چه زمانی محبت کند و چه زمانی کمی عقب‌نشینی کند تا مرد برای به دست آوردن او انگیزه داشته باشد.

شری آرگو توضیح می‌دهد که مردان زمانی احساس عشق واقعی می‌کنند که برای به دست آوردن یک زن، مجبور باشند تلاش کنند. اگر همه چیز برای آن‌ها آسان باشد، به تدریج احساس هیجان و علاقه خود را از دست می‌دهند. زنانی که باهوش هستند، اجازه می‌دهند که مردان حس کنند در حال فتح یک چالش هستند، نه اینکه همه چیز را از ابتدا در اختیار دارند.

هنگامی که یک زن تمام زندگی‌اش را حول محور مرد قرار دهد، دیگر نیازی به تلاش از سمت مرد وجود نخواهد داشت. اما زن زیرک، همیشه برای خود دنیایی مستقل دارد: کار، علایق، دوستان و اهداف شخصی. همین ویژگی باعث می‌شود که او برای مردان جذاب، مرموز و خواستنی باقی بماند.

زن زیرک نیازی به بحث و درگیری ندارد تا نظر خود را اعمال کند. او با رفتارهای سنجیده و کوچک، به مرد نشان می‌دهد که چه چیزی را در رابطه می‌پذیرد و چه چیزی را نمی‌پذیرد.

• او اجازه نمی‌دهد مرد هر طور که می‌خواهد رفتار کند، بلکه با حفظ استانداردهای خود، مسیر رابطه را به شکلی هوشمندانه هدایت می‌کند.
  • او همیشه مرموز باقی می‌ماند و تمام احساسات خود را بی‌پروا فاش نمی‌کند، زیرا می‌داند که مردان از کشف کردن لذت می‌برند.

قدرت واقعی در رابطه، در اختیار زنی است که خودش را می‌شناسد، برای خود ارزش قائل است و اجازه نمی‌دهد که تمام زندگی‌اش حول یک مرد شکل بگیرد. زنانی که اعتمادبه‌نفس، استقلال و درایت دارند، همیشه برای مردان جذاب باقی می‌مانند، زیرا آن‌ها را به چالش می‌کشند و ارزشمندتر از آن هستند که بدون تلاش به دست بیایند.

با هر کس مثل خودش  

فصل چهارم: چرا کمتر همیشه بیشتر است؟

در این فصل، شری آرگو به یکی از اصول مهم زن زیرک اشاره می‌کند: کمتر همیشه بیشتر است. او توضیح می‌دهد که در یک رابطه عاطفی، زنان نباید همه چیز را یک‌باره به مردان بدهند، بلکه باید یاد بگیرند که با ایجاد تعادل، مرد را درگیر و علاقه‌مند نگه دارند.

۱. مردان از کشف کردن لذت می‌برند

شری آرگو معتقد است که مردان ذاتاً شکارچی هستند. وقتی همه چیز به‌راحتی و بدون هیچ چالشی در اختیار آن‌ها باشد، به تدریج علاقه خود را از دست می‌دهند. اما اگر زن کمی مرموز باشد، همیشه چیزی برای کشف کردن باقی می‌ماند و این، جذابیت او را افزایش می‌دهد.

۲. زیاده‌روی در محبت، نتیجه معکوس دارد

بسیاری از زنان تصور می‌کنند که اگر محبت بیشتری نشان دهند، مردان آن‌ها را بیشتر دوست خواهند داشت. اما این رویکرد معمولاً نتیجه عکس می‌دهد.

اگر زنی بیش از حد از خودگذشتگی کند، مردان ممکن است او را بدیهی فرض کنند.

اما اگر زن به‌اندازه محبت کند و گاهی کمی فاصله بگیرد، مرد همیشه در تلاش خواهد بود تا محبت او را به دست آورد.

۳. حفظ ارزش از طریق مرزبندی

زن زیرک می‌داند که نباید هر درخواست و انتظاری را بی‌چون‌وچرا بپذیرد. او با تعیین مرزهای مشخص، به مرد نشان می‌دهد که برای خود ارزش قائل است.

اگر مردی رفتاری داشته باشد که او را ناراحت کند، بدون درگیری و بحث‌های بیهوده، فاصله می‌گیرد تا مرد متوجه اشتباه خود شود.

این رفتار باعث می‌شود که مرد احترام بیشتری برای او قائل باشد و بیشتر برای حفظ رابطه تلاش کند.

۴. وابستگی عاطفی، جذابیت را کاهش می‌دهد

شری آرگو در این بخش تأکید می‌کند که زنان نباید تمام احساسات و وابستگی خود را بلافاصله و آشکارا نشان دهند.

وقتی مرد حس کند که یک زن بدون او نمی‌تواند زندگی کند، احساس هیجان در رابطه کاهش می‌یابد.

اما اگر زن زندگی خودش را داشته باشد و نشان دهد که بدون مرد هم خوشحال و موفق است، مرد بیشتر برای به دست آوردن توجه او تلاش خواهد کرد.

۵. چطور زن زیرک مرد را درگیر رابطه می‌کند؟

زن زیرک به جای اینکه همیشه در دسترس باشد و خود را کاملاً وقف رابطه کند، از تعادل و هوشمندی استفاده می‌کند:

گاهی کمی فاصله می‌گیرد تا مرد متوجه شود که حضور او در رابطه یک امتیاز است، نه یک وظیفه.

به جای اینکه همیشه به دنبال جلب توجه مرد باشد، اجازه می‌دهد مرد برای او تلاش کند.

به جای اینکه همه احساساتش را بلافاصله بیان کند، رازآلود باقی می‌ماند تا مرد همیشه کنجکاو و مشتاق کشف او باشد.

نتیجه‌گیری فصل چهارم:

کمتر همیشه بیشتر است! زنانی که همیشه در دسترس‌اند، تمام احساساتشان را بلافاصله بروز می‌دهند و بیش از حد فداکاری می‌کنند، معمولاً جذابیت خود را در رابطه از دست می‌دهند. اما زنانی که مرموز، مستقل و دارای مرزهای مشخص هستند، برای مردان چالش‌برانگیز و جذاب باقی می‌مانند.

با هر کس مثل خودش