بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وای برمن تو همانی که امیدم بودی؟. . . مثلا مام یه نفرو داشتیم که بهمون بگه ابجی نگران نباش داداشت پشتته:-(میشه انقدر جلو تک فرزندا نگین داداشم داداشم تو رفتی پشت سرتم نگاه نکردی؛ ولی نفهمیدی یکی میخواس به خاطر رفتن تو رگ بزنه:) ولی اونیکه اومد پیشت شد جایگزین من هیچ وقت مثل من عاشقت نمیشه:-) زخمی که یکی میزنه فقط توسط خودش قابل جبرانه حاجی:-\ ما همون بچه مدرسه ایاییم که همه مسخرشون میکردن;-)همه میزنن یه صلوات برای خوب شدن زندگیم بفرستید ولی خواهشا شما یه صلوات برای مرگ من بفرستید:))))))))))کاربری دونفرس اقای پوارو[
در حالت کلی مشکی را میشه با همهچی ست کرد ، ولی خاص تر بستگی به رنگ لباست داره.
میشه برای عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستین🙂🙏🏻........ #انشاالله_جشن_ظهور💚......../// بالاخره میرسیم به اونجایی که صائب میگه ،ارامش است عاقبت اظطراب ها 💜......///#خلیج_تا_ابد_پارس💙...............................💙💙Gulf forever Pars#💙.............///# به امید ایران بدون افغان❤️🇮🇷❤️...........بهترین تاریخ برای من 1404/4/4 شکر👆🏻❤️........... دختر آریایی💗
به دنیا آوردن یک بچه در خانواده ای فقیر یعنی اینکه اون بچه قراره حتی حسرت کوچکترین چیزا رو بخوره، قراره واقعیت های زندگیش رو جلوی آدما پنهان کنه، قراره از طرف تو که پدر و مادرشی نه بشنوه، ناراحتی بکشه و بروز نده، قراره با حالت تهوع برانگیزترین نحو خودشو راضی کنه به کمترین ها، حتی موقع ازدواجش مجبوره به کمتر از خودش راضی بشه، قراره حسرت یه رستوران و غذای خوب و خاطره ماندگار در سال توی دلش بمونه، اون بچه جلوی دوستاش سر بلند نیست، اون پر از کینه و عقده و اشک هایی که توی دلش جمع شدن میشه، پس شما که وضع زندگیت خوب نیست، لطف کن و باعث همچین بچه ای نشو که کل زندگیش رو به آتیش میکشی... ♥️Azərbaycanım