2777
2789
عنوان

حاجی چرا عاشقا بهم دیگه نمیرسن

125 بازدید | 12 پست

یا مثلا مردای کثیف زنای خوب نصبیشون‌ میشه

یا زنای خوب مرد بد

چرا کمتر تعادل راعایت میشه

طرف ده ساله میخاد ب مرده یا زنه بگه دوسش داره وقتیم بگه شخص دیگه فرتی میبرش برا ازدودج اونم عین‌گاو رفتار میکنه باهاش چرا ادما صبر نمیکنن تلاش نمیکنن 

ولی برا شکست یک عمر میسوزن.

🙄

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من ب عشق یکطرفه م رسیدمتاپیکشم زدم دوست داشتین بخونیدشعنوانش: شوهرم بعد از ۵ سال بهم جواب مثبت داد

چیکار کردی بهش رسیدی🥲

برای ازدواجم‌ با عشقم یه صلوات میفرستین❤️🥲

من ب عشق یکطرفه م رسیدمتاپیکشم زدم دوست داشتین بخونیدشعنوانش: شوهرم بعد از ۵ سال بهم جواب مثبت داد

چیکار کردی ک رسیدی من دوطرفست خونوادش نمیزارن 

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم 

وای من اون تاپیک شما رو سیو کردم خیلی عالی بود .همون شب که خوندم تاپیکتون رو  هم اون بهم پیام داد ولی باز روانی شد قهر کرد😂🤭

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

من که رسیدم چه فایده با همه اخلاقای گند و نداری ساختم الان دارم به جدایی فکر میکنم کاش دلم له میشد و بهش نمیرسیدم

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
بیشتر ببینید
من که رسیدم چه فایده با همه اخلاقای گند و نداری ساختم الان دارم به جدایی فکر میکنم کاش دلم له میشد و ...

چیکار کردی بهش رسیدی🥲

چیکار کردی بهش رسیدی🥲

هیچی جلو مخالفتا وایسادم که ای کاش زبونم لال میشد و پام قلم 

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
بیشتر ببینید
هیچی جلو مخالفتا وایسادم که ای کاش زبونم لال میشد و پام قلم

آخی 🥲

امیدوارم مشکلتون‌حل بشه و زندگیتون‌اونطور که میخاین بشه 

آخی 🥲امیدوارم مشکلتون‌حل بشه و زندگیتون‌اونطور که میخاین بشه

ممنونم عزیزم اما نمیشه

بیشتر ببینید