2777
2789
عنوان

جان جدتون بیاییییییید

297 بازدید | 33 پست

من معدلم بیست بوده تا الان که یازدهمم

نهایی معدلم هیجده و خورده ای شد🥲 خیلی حالم بد شد چون انتظار نداشتم

به هر حال گذشت 

الان ساعت مطالعم نوسانیه 

بیشتر برای امتحان میخونم 

به خاطر همین بیست میشم 🥲

به نظرتون مشاوره بگیرم جلسه ی ۳۰ دقیقه ای ۲۰۰ هزار تومن؟؟؟

میرزه برای من سردرگم و استرسی برای کنکور و البته با شرایطی که گفتم ؟

الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات می‌فرستی ؟ 

به عنوان یه کنکوری بهت میگم مشاوره رو بیخیال شو و بدون که اینجا دبیرستانه دیگه ابتدایی و راهنمایی نیست که همش بیست بشی اینو منی میگم که ۳ سال راهنمایی معدلم از سمپاد ۲۰ بوده کمالگرایی رو تو دبیرستان بزار کنار واقع بین باش ازمون بده و برنامه ریزی کن استرس بزرگترین دشمنته و نصیحت من بهت اینه هرکاری امسال کردی به کنار تابستون دوازدهم رو جدی بگیر با برنامه ازمون ها پیش برو تابستون یه پایه رو ببند حداقل زمان زیاد داری نگران نباش اعتماد به نفست رو ببر بالاتر

به عنوان یه کنکوری بهت میگم مشاوره رو بیخیال شو و بدون که اینجا دبیرستانه دیگه ابتدایی و راهنمایی نی ...

چقدر عالی گفتید 👌واقعا ممنونم 

حقیقتا من دبیرستان برام راحت تر هست 

بیست گرفتن مثل آب خوردن هست به نظرم داخل دبیرستان 

یه سوال شما از کجا فهمیدید من کمال گرام ؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینطور که راجع به هزینه مشاوره پرسیدی حس می کنم شرایط مالی متوسطی داری .. باتوجه به معدلت معلومه خیلی زحمت کشیدی .. منم مثل تو شب امتحانی می خوندم و نمره هام خوب بود .. اما یه چی رو بدون .. انقد سر دانشگاه رفتن حرص نخور .. تو هر رشته ایی که بری مهم نی .. مهم اینه که تو اون رشته بهترین باشی .. بتونی بهترین شغل رو ایجاد کنی ازش و درآمد زایی کنی .. تو کشورما خیلی ها باهوش و ممتاز بودن .. اما اعتماد به نفس پایینی داشتن و چون " سواد مالی " نداشتن یا همه اش آویز یکی بودن که استخدامشون کنه یا متوسل به پارتی بازی و .. شدن .. خیلی هام که اصلا تو شغل مرتبط با رشته شون نرفتن .. من خودم هیچ وخ به حسابداری و مدیریت اهمیت نمی دادم الان تاسف می خورم که ای کاش تو همون سال اولی که کنکور دادم تو هر رشته ایی که قبول شدم درس می خوندم و دنبال یه کار متناسب بااون می رفتم .. حواستو جمع کن .. فقط باهوش بودن و ممتاز شدن مهم نی .. مهم اینه که عملا تو زندگیت بتونی ازش استفاده کنی و موفق بشی .. 

چقدر عالی گفتید 👌واقعا ممنونم حقیقتا من دبیرستان برام راحت تر هست بیست گرفتن مثل آب خوردن هست به نظ ...

از تکرار کلمه ۲۰ مشخصه درکل سعی کنید زندگی متعادلی داشته باشید اگه میتونید فعالیت بدنی حداقل روزی نیم ساعت رو داشته باشید تا دیروقت درس نخونید زود بخوابید زیاد خوندن الزاما کیفیت رو تضمین نمیکنه با ازمون ها خودتون رو قضاوت کنید 

اینطور که راجع به هزینه مشاوره پرسیدی حس می کنم شرایط مالی متوسطی داری .. باتوجه به معدلت معلومه خیل ...

دمت گرم خواهرم ❤️

هزینه رو به این خاطر گفتم که 

حداقل باید ۱۰ جلسه برم 🥲 اینجور که دوستانم از این مشاوره اطلاع داشتند 

از تکرار کلمه ۲۰ مشخصه درکل سعی کنید زندگی متعادلی داشته باشید اگه میتونید فعالیت بدنی حداقل روزی نی ...

واقعا متعادل نمیشه 

از وقتی که اومدم کلاس اول تا الان کمال گرا بودم 

رسماً نابود شدم 

راستی شما دوازدهمید ؟

اینطور که راجع به هزینه مشاوره پرسیدی حس می کنم شرایط مالی متوسطی داری .. باتوجه به معدلت معلومه خیل ...

دوست دارم 

دو رقمی بشم کنکور 

ولی واقعا هییییچ کاری نکردم 🥲

واقعا متعادل نمیشه از وقتی که اومدم کلاس اول تا الان کمال گرا بودم رسماً نابود شدم راستی شما دوازدهم ...

بله، روی سه تا چیز تا وقت داری کار کن چون دوازدهم واقعا اینا هستن که همرو زمین میزنن یکی دوپامین سمی، یکی کمالگرایی یکی خواب به موقع اینارو رعایت کنید من موفقیتتون رو تضمین میکنم

بله، روی سه تا چیز تا وقت داری کار کن چون دوازدهم واقعا اینا هستن که همرو زمین میزنن یکی دوپامین سمی ...

دوپامین سمی چیه ؟

باورتون میشه هیچ کدوم رو رعایت نمیکنم 

نمی‌دونم چطور نمراتم خوب میشه ولی قطعا از این رویه نامناسبم آسیب میبینم 

بله، روی سه تا چیز تا وقت داری کار کن چون دوازدهم واقعا اینا هستن که همرو زمین میزنن یکی دوپامین سمی ...

رشتتون چیه ؟

[QUOTE=377452295]دوست دارم دو رقمی بشم کنکور ولی واقعا هییییچ کاری نمره خوبه ولی نه اونقد که اگه ب ...

رو چشمم❤️