2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چقدر باعرضه ای تو .من یه پخمه ی به تمام معنام

چرا فکر میکنی اونا که ۵ تا دوست پسر داشتن با عرضه ان ولی خودت که نداشتی پخمه ای ؟؟؟؟

ایا دوست پسر داشتن و توسط ۵ نفر دست به دست شدن اونم تو سن ۲۰ سالگی شان و شگونه ؟؟؟؟

دوست پسر چیه واقعا، چرا آدم باید احساساتشو نجابتشو به خاطر یه پسر که معلوم نیست چه آدمیه و چه فکرایی واسه طرف داره به خطر بندازه،پسری که واقعا دوستت داره ازت خواستگاری میکنه.دوستی اینطوری فقط به سود خودشه، درنهایت کسی که بیشترین آسیب رو توی رابطه اینطوری میبینه دختره

دختری که میمونه با یه کوه احساسات از دست رفته و پسری که براش هیچی مهم نیست

چرا فکر میکنی اونا که ۵ تا دوست پسر داشتن با عرضه ان ولی خودت که نداشتی پخمه ای ؟؟؟؟ایا دوست پسر داش ...

منم مثه تو فک می کردم ولی الان موندم با چند تا خواستگار سنتی مهذهر کاری میکنم دلم نمیاد بهشون بله بگم

لطفا جای خدا نباشید. 
خانواده ات هم در جریان دوستیات بودن؟

آره ، من آدم بی ادبی نبودم ، دوستی قلیون و کافه و خیابون گردی و این مدلی ها نه، با پسر سالم و خانواده دار به قصد ازدواج میرفتم تو رابطه هم خانواده من میدونست هم طرف مقابل یه مدت ارتباط بود که ببینیم خوبن یا نه