2777
2789

خب من جلوی شوهرم غرورم خورد میشه الان سی تومن آخه سیسمونی چی هست؟

میگه تو عقلت نمیکشه وسایلا یه مدت بعد خراب میشن ولی طلا برات سرمایست...

منم میدونم سرمایست ولی هرجوری حساب میکنم کمتر از پنجاه تومن اصلا سیسمونی نیستش 

مادرشوهرمم بیاد کلی تیکه میپرونه 

فقط 31 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خوبه والا کیفشو دو نفر دیگه بردن سیسمونیشو مادر بدبخت شما باید بده

تازه خجالتم میکشی

زشته بخدااا

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

مادرت راست میگه همون سی میلیون هم زیاده که میخواد بخره همون مادر شوهرت وظیفشه برای نوه اش سیسیمونی و طلا تهیه کنه ببخشید ولی کیف و حالش رو پسرش کرده حالا باید مادر تو تاوانشو بده .... 

میگه تشک بازیش کو یا آباژورش کو هر چند قطع رابطه ایم باهاشون ولی قطعا میاد سیسمونی رو‌نگا میندازه می ...

فکر نمیکنی داری رو میدی بهشون

خدایا توبا

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

بنظرم اگر همسرت وضع مالی خوبی داره 

بگو نمیخوام خانوادم به زحمت بیفتن سیسمونی بخرن بچه ی ماست

خانوادت جلو شوهرت تعارف کنن تو هم بگو نه قبول نمیکنیم و فلان 

بعد بگو برای خودت و بچع ت همه ی پول رو طلا بدن

به مادرشوهرتم رو نده به اپن ربطی نداره

دو روز دیگه تو تربیت بچه ت هم دخالت میکنه

خوبه والا کیفشو دو نفر دیگه بردن سیسمونیشو مادر بدبخت شما باید بدهتازه خجالتم میکشیزشته بخدااا

آخه تبریز رسمه مادر دختر بگیره 

مادرشوهرمم که خداازش نگذره از وقتی فهمیده باردارم یه کاسه برنج برام نکشیده بفرسته برام 

ولی ب وقتش ک بیاد تیکه هاشو میپرونه و‌میره 

فقط 31 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میگه تشک بازیش کو یا آباژورش کو هر چند قطع رابطه ایم باهاشون ولی قطعا میاد سیسمونی رو‌نگا میندازه می ...

خداییش آباژور و تشک بازی اصلا جز سیسمونی نیست. سیسمونی یعنی وسایل مورد نیاز نوزاد.

عزیزم ناراحت نشیا قشنگم 

اما به نظرم مامانت خیلی عاقلانه تصمیم گرفته  داره لطف میکنه مامان من اگه 5 میلیونم بخره دستشو میبوسم چون وظیفه ای نداره . 

اینم به خاطر داشته باش که اگه مادر شما باکلاس ترین و گرون ترین و کامل ترین سیسمونی دنیا رو هم بخره بازم از نظر مادرشوهر چیزی نبوده و به چشم نمیاد بچه هم زود بزرگ میشه و اون وسایل بلااستفاده پس به مامان اعتماد کن ❤️