2777
2789
عنوان

با این شرایط قبول میکنن آیا بریم براش خاستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1272 بازدید | 63 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خواستگاری دختر پولدار یا کارمند حتما برن 

بنظرم بین زوجین حداقل یکی باید پولدار باشه تا اگر بچه دار شدن بچه از بدنیا اومدن پشیمون نشه 

البته اگه اخلاق و شخصیت درستی دارن

خواستگاری دختر پولدار یا کارمند حتما برن بنظرم بین زوجین حداقل یکی باید پولدار باشه تا اگر بچه دار ش ...

خاستگاری زیاد رفتن . کسی قبول نکرده 

یه نفر قبول کرده ک اونم گویا قیافه نداشته مادربزرگم اومده بیرون گفته ن

سخته زندگی ...خدایی سخته .... به ابلفض سخته🙂🦦

یه روستاهایی سمت لردگون هست به پیر مرد هفتاد ساله هم دختر پونزده ساله میدند

منم دیدم یه شهرایی از خراسان هست حالا دعوا نشه منو قورت بدن به مرد معتاد و سه چهار بار زن طلاق داده و دوتا بچه داشته دختر مجرد و تحصیل کرده دادن و حتی این تو اقوامشون عادیه چندین مورد اینطوری بوده

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

خاستگاری زیاد رفتن . کسی قبول نکرده یه نفر قبول کرده ک اونم گویا قیافه نداشته مادربزرگم اومده بیرون ...

یا کارمند زشت

یا اگر خوشگل میخواد باید سطح خانوادش پایین باشه

ناراحت نشی ولی دختر همه چی تموم دنبال پسر پولدار و تحصیلمردس

یا کارمند زشتیا اگر خوشگل میخواد باید سطح خانوادش پایین باشهناراحت نشی ولی دختر همه چی تموم دنبال پس ...

این تو گوش مادربزرگم‌نمیره

میگه خوشگل و پولدار میخوایم

سخته زندگی ...خدایی سخته .... به ابلفض سخته🙂🦦

نه خوب منظورشون اینه شاید بعضیاشون سطح اقتصادی پایینتری داشته باشن قبول کنن

جدای از وضع اقتصادی متاسفانه فقر فرهنگی بیداد میکنه تو روستا 

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم