2777
2789
عنوان

با این شرایط قبول میکنن آیا بریم براش خاستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1272 بازدید | 63 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این تو گوش مادربزرگم‌نمیرهمیگه خوشگل و پولدار میخوایم

ی دختر خوشگل و پولدار چرا باید با ی اسنپ ک ماشین داغون و خراب داره ازدواج کنه

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم

نه 

چون یه پوئن مثبت هم نداره 

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
بیشتر ببینید
خاستگاری زیاد رفتن . کسی قبول نکرده یه نفر قبول کرده ک اونم گویا قیافه نداشته مادربزرگم اومده بیرون ...

من اطرافم دیدم که خانمی کارمند بوده و پولدار ولی در جوانی به علت های مختلف برای ازدواج سخت گیری کرده و حالا پشیمونه مثلا ۴۰ سالش شده ، اینا حاضرن با پسرای جوون بی پول ازدواج کنن و حمایتش کنن. 

داییت یا باید اینجور موارد رو بپذیره یا اینکه فعلا بیخیال ازدواج بشه تا پول جمع کنه ، چه اصراری هست که انقدر زود ازدواج کنه ، شوهر من ۳۵ سالگی ازدواج کرد و همه چی داشت 

افرادی هستند که ممکنه قبول کنن ولی با شرایط پایین تر یا هم سطح خودش نه دختر پولدار😑😑 آخه قد و بالا و قیافه ی خیلی خفنی هم احتمالا نداره

اگه تلاش کنه تا ۳۰ سالگی یکم اوضاعش مساعد بشه حداقل ماشینو عوض کنه یه پس اندازم جمع کنه بعد ازدواج کنه بهتره

فقط 30 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چه جوانانی ،اسماعیل، می بینی؟  چه جوانانی؛ بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...💔  

شرایطش نداره خب بدتر دلسرد میشه برعکس میشه 🤦‍♀️

به مادربزرگت بگو ولش کنه 

وقتی خودش نمیتونه حمایت کنه 

کارش جور نیست 

چیزی باید داشته باشه که طرف قبولش کنه 

مگر اینکه ی دختر سنش بیشتر از ایشون باشه شرایطش جور باشه بیاد برا قد و قیافش باهاش ازدواج کنه🫤

ولی جدی این دایی شما زوده براش 

باید تلاش کنه از خودش چیزی نشون بده 

روستا مگه چشهالان روستاییا دوبرابر شهریا توقع دار شدن

اتفاقا روستایا  ازشهریا بهترن این حرفو نزن ب خیلیا بهشون بر میخوره .ماهم تو روستا بزرگ شدیم اومدیم شهر ولی شرایط روستایا ازما خیلی بهترن هر خونه ایش فقط چندتا ماشین دارن هر نفریش مگه کسی تو راست آدم نیست زندگی نمیکنه ب شخصه خودم روستا رو ترجیح میدم ب شهر