2777
2789

تو این ماه براش نزدیک40 گرم طلا خریدن  برا عیدی

عقدن و قراره ب زودی ازدواج کنن 

وقتی فهمیدم اینقد ناراحت شدم ک نفسم بالا نمیومد 

باردارم هستم 

امروز دوباره مادرشوهرم زنگ زد 

زمان من مادرشوهرم نبود همه کارا دست زن عموی شوهرم افتاد 

عیدی برام ی دست لباس اوردن اونم ن تزئینی ن چیزی 

مثل در ب درا ی لباس رو ته ی چمدون انداخته بودن و اورده بود اون چمدونم ب زور عمه شوهرم خریده بود وگرنه میخاست همینطوری بیاره 

الان ک مادرشوهرم برا این عروسش هس هم عیدی براش طلا خریده هم زنگ زده بود ک فردا بیا و من کلی سینی اجاره کردم 

تو بیا و تزیینش کن تو بهتر بلدی 

من اینقد ساده بودم ک شوهرم بم گفت دستم خالیه و عیدی نمیتونم طلا بخرم قانع شدم 

اونوقت این دختره ب زور خودش عید نوروز النگو خریده برا عید فطرم سرویس طلا 

شما بگید حق دارم ناراحت باشم یا نع 

بدجنس نیستم 

ولی واقعا زورم میاد چرا فرق میزارن 

من غریبه بودم و کلی مراعات کردم 

اونوقت جاریم فامیل نزدیکشونه و حسابی خرج رو دستشون گذاشته

دلم می‌خواد منم باهات گریه کنم

مظلوم 😔

حوصله ریپ زدن و توضیح دادن ندارم ! چون که ته تبادل نظرتون میشه دعوا و جنجال ❌ریپ نزن در هر صورت که مخالفی …یکم صفت داشته باشید فقط یکم👌🏻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

الهی حق داری

ولی بیخیال باش عزیزم بارداری واسه بچت خوب نیست

الهی هر دوتون خوشبخت بشین

از شامگاه پنجشنبه و شب جمعه، فرشتگانی با قلمهايي از طلا و لوح‌هایی از نقره، از آسمان به سوي زمين مي‌آيند و تا غروبِ روز جمعهِ ثواب هیچ عملی را نمی‌نویسند به جز صلوات بر محمّد و آل محمّد علیهم السلام

بیشتر ببینید

حالا من عقدم برام هیچی نمیگیرن 

حتی رفتم اولین باز خونشون اسفند دود نیوردن برام‌که جاریم ناراحت نشه 

اون ۸ سال پیش ازدواج کرده برای اون اون زمان همه چی از من بهتر گرفتن و سنگ تموم گذاشتن 

بعد الان هرچی میخوان بگیرن به اون میگن اونم میگه برای چیشه بابا 

فرق گذاشتن خیلی بده به روی مادر شوهرت بیار بگو خداروشکر دستتون باز شده عیدی اون زمان منم الان بدید 

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂
بیشتر ببینید

حق داری ولی به اون بچه تو شکمت فکرکن

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

بیشتر ببینید

بله حق داری

فرق گذاشتن خیلی بده دشمنی میاره

همیشه دنبال یه عشق واقعی بودم یکی که رفیق باشه، یکی که برای درد دل کردن باهاش چرتکه نندازم  نکنه بعدا تو سرم بزنه،یکی که خیاااالم راحت باشه زیباترین و بهترین دختر شهرم براش،یکی که تکیه گاه تنهایی ها و غصه هامه یکی که پایه خل بازی هامه ولی خب همیشه که آدم  به خواسته هاش راحت نمیرسه😊 برای همه خواسته هام می جنگم و باید بهشون برسم
بیشتر ببینید