2777
2789
عنوان

کیا خیانت همسردیگه واسشون عادی و بی اهمیت شده

| مشاهده متن کامل بحث + 3103 بازدید | 90 پست
منم از شوهرم جدا میخوابم کاری بهش ندارم ولی تا برم بیرون زنگ میزنه یعنی علاقه داره؟

شاید ... نمیدونم 

❤من گاهی خسته می‌شوم، می‌رنجم، ناامیدی را تجربه می‌کنم و حساسیت‌هایی دارم.این چیزها بخشی از صفاتِ انسانیِ من است.❤ و من نمی‌توانم از انسان بودن انصراف بدهم❤ اینجا فقط راجب مشکلات و دغدغه های زندگیم تاپیک میزنم حرف زدن با آدمها و اینکه احساس کنم تنها ادمی نیستم ک این درد و دارم تجربه میکنم آرومم میکنه و باعث میشه بهتر تصمیم بگیرم ❤  گاهی وقتا راجب کوجکترین دغدغه ی ذهنیمم همون لحظه تاپیک میزنم  ❤ طبیعیه ک منم مثل همه ی انسانها لحظات خیلی خوب و تجربه کردم توزندگیم و نعمتهای خیلی زیادی توزندگیم وجود داره  حتی خیلی بیشتر از ادمای دور و برم اما راجبشون تاپیک نمیزنم ❤   اینکه شما هرجایی برای منفعت خودتون تاپیکامو تو سرم بزنید  دلم نمیشکنه و اتفاقا رو ضعفمم دست نذاشتید  من تاپیکام و ب خواست خودم زدم و بابتشون اذیت نمیشم... 💎❤دوستای خیلی ارزشمندی اینجا پیداکردم ک خیلی وقتا دلسوز تراز خواهرومادر واسم بودن ❤💎 اگر براتون مقدور بود برای برادر عزیزم ایمان که تازه داماد بود فاتحه بخونید 🖤

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

به حدی ازادی و استقلال دارم ک هیچ مجردی نداره ... ادما وقتی بهم علاقه نداشته باشن بهم گیرنمیدن ... ه ...

خب این موردو باید جزو خوبیاش حساب کنی

خیلیا خیانت میکنن زنشونم محدود میکنن پررویی هم میکنن

در کنار همه ی این حس ها و کارایی ک داری میکنی ی چیزی خیلی کم داری میدونی چیه استقلال مالی بچه رو بهانه نکن بخوای میتونی برو سرکار پول در بیار حتی شده ی ماشین زیر پات بندازی ک سقفش بالا سرت باشه پول پول پول مهمه اگ استقلال مالی داشتی هرگز برنمیگشتی به اون زندگی و بچهاتم زیر بال پر خودت بودن خونه ی پدرم بهانت نبود اگر استقلال مالی داشته باشی حتی اون شوهری ک چپو راس خیانت میکنه بهت میترسه از نبودت و از جنمت اینو از منی ک ۳۰ سالمه و شرایط مشابه تورو داشتم و تجربه کردم خوندی

در کنار همه ی این حس ها و کارایی ک داری میکنی ی چیزی خیلی کم داری میدونی چیه استقلال مالی بچه رو بها ...

توزندگیم همه دردی و داشتم جز درد بی پولی ... بهش فکر نکردم نمیدونم اخه چه کاری انجام بدم ؟ با چه حقوقی بچه هام و بزارم برم سرکار واسع نهایت نهایت ۱۰ تومن حقوق؟   میگی اگه پول داشتی بچه بهانت نبود  درحالی برگستم ک پدرم میگفت توکمترین زمان ممکن میفرستمت خارج از کشور  قید بچه و شوهرو بزن و برو 

نه همه چیز پول نیست ... نمیدونم شایدم هست  و من هنوز ب اون دیدگاه نرسیدم ک شما میفرمایی ولی ته حرفت و قبول دارم و درست میگی  استقلال مالی فوق العادست

❤من گاهی خسته می‌شوم، می‌رنجم، ناامیدی را تجربه می‌کنم و حساسیت‌هایی دارم.این چیزها بخشی از صفاتِ انسانیِ من است.❤ و من نمی‌توانم از انسان بودن انصراف بدهم❤ اینجا فقط راجب مشکلات و دغدغه های زندگیم تاپیک میزنم حرف زدن با آدمها و اینکه احساس کنم تنها ادمی نیستم ک این درد و دارم تجربه میکنم آرومم میکنه و باعث میشه بهتر تصمیم بگیرم ❤  گاهی وقتا راجب کوجکترین دغدغه ی ذهنیمم همون لحظه تاپیک میزنم  ❤ طبیعیه ک منم مثل همه ی انسانها لحظات خیلی خوب و تجربه کردم توزندگیم و نعمتهای خیلی زیادی توزندگیم وجود داره  حتی خیلی بیشتر از ادمای دور و برم اما راجبشون تاپیک نمیزنم ❤   اینکه شما هرجایی برای منفعت خودتون تاپیکامو تو سرم بزنید  دلم نمیشکنه و اتفاقا رو ضعفمم دست نذاشتید  من تاپیکام و ب خواست خودم زدم و بابتشون اذیت نمیشم... 💎❤دوستای خیلی ارزشمندی اینجا پیداکردم ک خیلی وقتا دلسوز تراز خواهرومادر واسم بودن ❤💎 اگر براتون مقدور بود برای برادر عزیزم ایمان که تازه داماد بود فاتحه بخونید 🖤

بیشتر ببینید
توزندگیم همه دردی و داشتم جز درد بی پولی ... بهش فکر نکردم نمیدونم اخه چه کاری انجام بدم ؟ با چه حقو ...

دزخواستم میشه قبول کنی

داخل بازار میلی گلد رو نصب و کد من رو بزنید کد من👈            (milli-6u7qi )به هردو 10سوت طلا میده  ومعتبره داخل شبکه ی نسیمم میلی گلد رو تبلیغ میکنن.  اینم کد من.       milli-6u7qi

بیشتر ببینید
بازم خوبه پول میده اگه نمی‌داد ادم بیشتر افسرده میشد

کمترین کار و تنهاکاری ک واسه بچهدهاش میکنه پول دادنه درحدخیلی معمولی

بیشتر ببینید
نگفت چرا برگشتی یا بر نگرد ؟

خودش برمگردوند باهزار واسطه وتعهدواصرار  ولی 

بیشتر ببینید