2777
2789

احساس میکنم واسه خودم ناشناخته ام  .. 

چیشد ک من تبدیل بع اینی ک هستم شدم؟

فکرکن ...

ماهاست رابطه جنسی ندارم و رختخوابمون جداست .. 

فک کن  واسه هیچی غرنمیزنم حرف نمیزنم زنگ نمیزنم سوال نمیپرسم شب نمیاد  فرداش نمیگم کجابودی ؟ 

پیام نمیدم .. اگه یه هفته ازش بیخبرباشم سراغشو نمیگیرم اگه خونه باشه من ازخونه میرم تا بره بعدبرمیگردم 

خیانت کردنش ذره ای اهمیت نداره واسم 

ساعتها درحال مکالمه بودنش واسم مهم نیست 

اینکه ماهاست باهم بیرون نرفتیم واسم مهم نیست 

بهش واکنش نشون نمیدم 

هیچیش بهمم نمیریزه 

حتی متنفرم نیستم  اصلا واسم نامرئیه 

میخوای بگی خب جداشو ؟ خب یسالم جداشدم با دوتابچه ی فسقلی  ولی برگشتم چون تحمل دوری ازبچه رو نداشتم تحمل دیدن بچه هام زیردست یه زن دیگه ... 

و البته تحمل خونه ی بابا رو نداشتم ...

خیلی وقته چک نکردم ک کجاست باکیه چیکارمیکنه کجامیره ومیاد 

خودش تعجب کرده .... احساس میکنم ترسیده ازاینهمه بی تفاوتی من ولی بروز نمیده 

میرم باشگاه ... با بچه هام  

اولی ومیفرستم مهد 

میرم کلاس موسیقی 

عصرا میبرمشون خانه بازی خودمم میرم کافه کتاب 

توبازارا میچرخم  دیگه خونه نمیمونم گریه نمیکنم بهش فکرنمیکنم دنبال محبت کردن نیستم دنبال دلیل خیانت و بی توجهیش نیستم ... دیگه خودمو مقصرنمیدونم  دیگه خودموسرزنش نمیکنم حتی یه درصد   به هیچکسم اجازه نمیدم ک منومقصربدونه    من صدموگذاشتم و الان هیچ وجدان دردی ندارم  

❤من گاهی خسته می‌شوم، می‌رنجم، ناامیدی را تجربه می‌کنم و حساسیت‌هایی دارم.این چیزها بخشی از صفاتِ انسانیِ من است.❤ و من نمی‌توانم از انسان بودن انصراف بدهم❤ اینجا فقط راجب مشکلات و دغدغه های زندگیم تاپیک میزنم حرف زدن با آدمها و اینکه احساس کنم تنها ادمی نیستم ک این درد و دارم تجربه میکنم آرومم میکنه و باعث میشه بهتر تصمیم بگیرم ❤  گاهی وقتا راجب کوجکترین دغدغه ی ذهنیمم همون لحظه تاپیک میزنم  ❤ طبیعیه ک منم مثل همه ی انسانها لحظات خیلی خوب و تجربه کردم توزندگیم و نعمتهای خیلی زیادی توزندگیم وجود داره  حتی خیلی بیشتر از ادمای دور و برم اما راجبشون تاپیک نمیزنم ❤   اینکه شما هرجایی برای منفعت خودتون تاپیکامو تو سرم بزنید  دلم نمیشکنه و اتفاقا رو ضعفمم دست نذاشتید  من تاپیکام و ب خواست خودم زدم و بابتشون اذیت نمیشم... 💎❤دوستای خیلی ارزشمندی اینجا پیداکردم ک خیلی وقتا دلسوز تراز خواهرومادر واسم بودن ❤💎 اگر براتون مقدور بود برای برادر عزیزم ایمان که تازه داماد بود فاتحه بخونید 🖤

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هنوزم خیانت میکنه؟ هی خواهر چی بگم.😞

داخل بازار میلی گلد رو نصب و کد من رو بزنید کد من👈            (milli-6u7qi )به هردو 10سوت طلا میده  ومعتبره داخل شبکه ی نسیمم میلی گلد رو تبلیغ میکنن.  اینم کد من.       milli-6u7qi

بیشتر ببینید

زنا وقتی دلم میبرن به بی رحم ترین شکل دل میبرن و امکان نداره دیگه بتونن دوباره دوسش داشته باشن 

انگار چوب خط آدما رو تو ذهنمون میکشیم و فرصت میدیم و امان از وقتی که دیگه چوب خطا پر شن

درخواست دوستی قبول نمیکنم،،، 

اخرای متن که گفتی میری کلاس موسیقی و کافه کتاب و به خودت اهمیت میدی خیلی خوب بود

بقیه اشم که💔

بزن باران که دین را دام کردند... شکار خلق و صیدخام کردند... بزن باران خدا بازیچه ای شد...که با آن کسب ننگ و نام کردند ❤️🤍💚 و به تاریکیِ امـروز قسم؛ که بلندای شبِ شـهر به سـر خواهـد شـد ✨🕊️🤍 

بیشتر ببینید
توزن خیلی قوی هستی ،واقعاافرین

هرشب قبل خواب به خودم میگم  چیشد ک شدی این ؟؟؟ چقد چرخ روزگار    ورزت داد ک تبدیلت کردب اینی که هستی؟  چقد زندگی سوهان وسمبادت کشیده ک شدی ادمی که الان هستی ؟  چقد زندگی عجیبه .... 

❤من گاهی خسته می‌شوم، می‌رنجم، ناامیدی را تجربه می‌کنم و حساسیت‌هایی دارم.این چیزها بخشی از صفاتِ انسانیِ من است.❤ و من نمی‌توانم از انسان بودن انصراف بدهم❤ اینجا فقط راجب مشکلات و دغدغه های زندگیم تاپیک میزنم حرف زدن با آدمها و اینکه احساس کنم تنها ادمی نیستم ک این درد و دارم تجربه میکنم آرومم میکنه و باعث میشه بهتر تصمیم بگیرم ❤  گاهی وقتا راجب کوجکترین دغدغه ی ذهنیمم همون لحظه تاپیک میزنم  ❤ طبیعیه ک منم مثل همه ی انسانها لحظات خیلی خوب و تجربه کردم توزندگیم و نعمتهای خیلی زیادی توزندگیم وجود داره  حتی خیلی بیشتر از ادمای دور و برم اما راجبشون تاپیک نمیزنم ❤   اینکه شما هرجایی برای منفعت خودتون تاپیکامو تو سرم بزنید  دلم نمیشکنه و اتفاقا رو ضعفمم دست نذاشتید  من تاپیکام و ب خواست خودم زدم و بابتشون اذیت نمیشم... 💎❤دوستای خیلی ارزشمندی اینجا پیداکردم ک خیلی وقتا دلسوز تراز خواهرومادر واسم بودن ❤💎 اگر براتون مقدور بود برای برادر عزیزم ایمان که تازه داماد بود فاتحه بخونید 🖤

بیشتر ببینید

خداروشکر حداقل اذیت نمیشی شاید این سردی وحشتناک باشه ولی خداروشکر ک خودت اذیت نمیشی و اونم هزینشو میپردازا انشالله خدا بهت کمک کنه ی جوری ک نمیدونم چجوری گرما ب زندگیت برگرده

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
خوبه حداقل بهت امکانات دادههمونه ک برگشتیباز استقلال داریشوهرت باهات حرف نمیزنه؟

به حدی ازادی و استقلال دارم ک هیچ مجردی نداره ... 

ادما وقتی بهم علاقه نداشته باشن بهم گیرنمیدن ... هیچکس ازاون یکی نمیپرسه کجابودی و رفتی 

بیشتر ببینید