2777
2789
دنبال جلب توجه از تو هستش فک کنم بهش کم محلی میکنی که اینجوری میکنه

والا فردای روز کات زنگ زدم خودم از دلش در بیارم. گفت نه تو ولم کردی و مطیع نیستی و فلان. ولی الان این کارا رو می‌کنه انقدر مغروره پیام نمیده

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من تلگرام دوطرف رو میزنم 😂😂😂 میگم اگ برای خودمو حذف کنم به طرف بی احترامی میشه

کل چت رو پاک کن ولی فقط برای خودت 

منظورم این نیست پیامای خودتو پاک کنیم فقط، این بد تره

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بیشتر ببینید
والا فردای روز کات زنگ زدم خودم از دلش در بیارم. گفت نه تو ولم کردی و مطیع نیستی و فلان. ولی الان ای ...

برای من  انقد مغروره  همین کارهارو هم نمیکنه  

۱ماهه از هم بیخبریم

با یه دختر چت میکنید تا سالها اون چت تو گوشیتون می مونه حذفش نمیکنید دلیلش چیه؟

خوب من چیز بدی تو گوشیم نیست که پاک کنم گوشیمو میدم دست مادرم خیلی وقتا همشو چک میکنه 

معمولا اگه چت چیز بدی توش باشه پاک میکنن

خوب من چیز بدی تو گوشیم نیست که پاک کنم گوشیمو میدم دست مادرم خیلی وقتا همشو چک میکنه معمولا اگه چت ...

اخه  خب  وقتی  دوست  دخترت باشه    بعضی    چت ها  قابل  دیدن کسی  نیس  

من میگم نکنه بمیرم   یهو  یکی  ببینه چت هامو ابروم بره 

ولی  طرف مقابل دوست داره   چت بمونه

چرا پاک میکنید؟من احساس میکنم آدمایی که چتها رو دو طرفه پاک میکنن قابل اعتماد نیستن. دنبال اینن ردی ...

چون  دوست  ندارم  کسی  ببینه   یه موقع 

‌ولی  بلعکس  قایل اعتمادن 

من  با یه  اقای  اشنا شدم  قبلا  ایشون   چت های  چن سال پیش  دختر ها رو داشت  هی  اسکزین میگرفت  میفرستاد میگفت  ببین  اینا رو  به من  درخاست دوستی  ازدواج دادن  قبول نکردم

از اون موقع  فهمیدم   بهترین کار رو میکنم که   حذف میکنم چت هامو

اخه خب وقتی دوست دخترت باشه بعضی چت ها قابل دیدن کسی نیس من میگم نکنه بمیرم یهو یکی ...

گفتم که بستگی داره 

من برام مهم نیست چون هیچی توش ندارم یه خانومی بود از مشهد میخواستم بگیرمش نامردی کرد در حقم هیچوقت یادم نمیره نمیبخشمش منو داغون کرد 

گفتم که بستگی داره من برام مهم نیست چون هیچی توش ندارم یه خانومی بود از مشهد میخواستم بگیرمش نامردی ...

قسمتت  نبوده 

انشالله  بهترش  بیاد برات  

دلتو  ببره   جفت روحیت  باشه 

قسمتت نبوده انشالله بهترش بیاد برات دلتو ببره جفت روحیت باشه

من ادمارو خیلی دوست دارم مخصوصا زنارو چون مهربونن ولی نمیدونم هر دختری رو میخوام خوشبخت کنم دختر جالبی از اب در نمیاد اینم شانس ماست دیگه.... 

ممنون همچنین 

چون دوست ندارم کسی ببینه یه موقع ‌ولی بلعکس قایل اعتمادن من با یه اقای اشنا شدم قبلا ای ...

همونطور که گفته بودم ظاهرا شما نمیخواهی حرفایی که قبلا زدی، ردی ازشون باقی بمونه.

من اگه با یه پسر چت کنم و چتها رو دوطرفه پاک کنه دیگه جوابش رو نمیدم. اگه دختر باشه که خیلی حس بدتری میگیرم. اصلا به اون شخص اعتماد نمیکنم.