2777
2789
عنوان

اگه خانمی به همسرش بگه مهریه مو نمیخام فقط بزار برم

| مشاهده متن کامل بحث + 885 بازدید | 65 پست
ن اینطور نیس مردا خیلی میتونن گوه خوری بکنند و زن کاری نمی‌تونه بکنه مثلاً ی مثالش همین سایت خیلی از ...

مردی ک نه میخاد مهر بده و نه طلاق بده تنها به دلیل اینکه زن رو زجر بده

مگه اون زن چه کار کرده ک اینهمه ازش کینه داره؟

😘Thanks GOD 
اون زن وقتی جون ب لب شده مرد چرا میخاد نگهش داره؟

چون شاید می‌دونه کارایی ک می‌کنه زنده دیگه ای قبول نخواهد کرد و بقولی دیواری کوتاه تر از دیوار تو پیدا نکرده .یکیم ارع ممکنه واقعا دوستت داشته باشه یا زندگیتو دوست داشته باشه یا اصلن دلش نخواد سرش بین مرد بیوفته پایین بگن زنشو طلاق داده عرضه نداشته زن نگه دارع اینام می‌تونه باشه 

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مردی ک نه میخاد مهر بده و نه طلاق بده تنها به دلیل اینکه زن رو زجر بدهمگه اون زن چه کار کرده ک اینهم ...

دیگه اینو باید خانم برع تو خلوت خودش دودوتا چهارتا کنه من از زندگیشون خبر ندارم

دیگه اینو باید خانم برع تو خلوت خودش دودوتا چهارتا کنه من از زندگیشون خبر ندارم

ن منظورم اینه ذات مرده خورده شیشه داشته

ی زن چیکار میخاد بکنه ک تلافیش زجر دادنشه

😘Thanks GOD 
ن منظورم اینه ذات مرده خورده شیشه داشتهی زن چیکار میخاد بکنه ک تلافیش زجر دادنشه

اونکه بله آدم دست نااهلش بیوفته اذیت میشه ولی شاید تو زندگی سر دعوا یا بحثی داشتن عقده مونده تو دلش و میخواد اینجوری تلافی کنه 

ن منظورم اینه ذات مرده خورده شیشه داشتهی زن چیکار میخاد بکنه ک تلافیش زجر دادنشه

بچه داری؟؟

خوب چون اجازه طلاق دست مرده دیگه 

وقتی میگه مهرتم میدم و طلاقت نمیدم یعنی بمیری هم طلاقت نمی‌دم دیگه !!!! 

خانمه هم خوب اون قدر خستست میبینن اگر مهریه رو‌هم بگیره این مرد دیگه  اون وقت اصلا و ابدا طلاق بده نیست .!

خوب چون اجازه طلاق دست مرده دیگه وقتی میگه مهرتم میدم و طلاقت نمیدم یعنی بمیری هم طلاقت نمی‌دم دیگه ...

عجب خریه مرده

اون زن میخاد بره، ب زور میخاد نگهش داره

😘Thanks GOD