یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد. پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙 پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
بله خنده داره حقیقته.. یه زن تا وقتی توانش رو داشته باشه برای زندگیش میجنگه مثله مردا نیس که تقی به توقی میخوره بگه طلاقت میدم...حتما دیگه زندگی براش جهنمه و تحمله اون شوهر براش عذاب آوره
واقعا دور از عقله یکیو نگه داری زجر بدیخب عمر خودشو هدر میده🫤🫤🫤
ن اینطور نیس مردا خیلی میتونن گوه خوری بکنند و زن کاری نمیتونه بکنه مثلاً ی مثالش همین سایت خیلی از زنا خیانت دیدن خودشونو به ندیدن و ندونستن میزنن و دم نمیزنن و مرد هر گوهی ک میخواد میخوره یا کتک میزند فحاشی میکنه کسی جلو دارش نیس فک کن تا سر حد مرگ از شوهرت کتک میخوری میری پاسگاه برای شکایت میگن دوتا شاهد بیار 🫡 یا برای خیانتش شکایت میکنه تا زن و مردو رو کار نگیرند قبول نیس شات از پیام قبول نیس صدای ظبط شده قبول نیس🫤و....پس عمر مرد نیس ک هدر میشه این زنه ک تو بند مرده تا زنشه
بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤