2777
2789
عنوان

اگه خانمی به همسرش بگه مهریه مو نمیخام فقط بزار برم

| مشاهده متن کامل بحث + 880 بازدید | 65 پست
بتونه هم سالی یدونه سکه با زور بعد اینکه چن سال پله های دادگاه رو بالا پایین کردی میده😐حال می‌کنی ق ...

اون زن وقتی جون ب لب شده مرد چرا میخاد نگهش داره؟

😘Thanks GOD 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم همینو میگموقتی نمیخاد بمونه اقا جرا اصرار داره نگهش داره؟؟

کرم داره

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
بیشتر ببینید
ریختشو نبینه😅😜

بله خنده داره حقیقته.. یه زن تا وقتی توانش رو داشته باشه برای زندگیش میجنگه مثله مردا نیس که تقی به توقی میخوره بگه طلاقت میدم...حتما دیگه زندگی براش جهنمه و تحمله اون شوهر براش عذاب آوره

بله خنده داره حقیقته.. یه زن تا وقتی توانش رو داشته باشه برای زندگیش میجنگه مثله مردا نیس که تقی به ...

میگم وقتی زن نمیخاد بمونه مرد چرا میخاد نگهش داره؟؟؟

😘Thanks GOD 
واقعا دور از عقله یکیو نگه داری زجر بدیخب عمر خودشو هدر میده🫤🫤🫤

ن اینطور نیس مردا خیلی میتونن گوه خوری بکنند و زن کاری نمی‌تونه بکنه مثلاً ی مثالش همین سایت خیلی از زنا خیانت دیدن خودشونو به ندیدن و ندونستن می‌زنن و دم نمی‌زنن و مرد هر گوهی ک میخواد میخوره یا کتک می‌زند فحاشی می‌کنه کسی جلو دارش نیس فک کن تا سر حد مرگ از شوهرت کتک میخوری میری پاسگاه برای شکایت میگن دوتا شاهد بیار 🫡 یا برای خیانتش شکایت می‌کنه تا زن‌ و مردو رو کار نگیرند قبول نیس شات از پیام قبول نیس صدای ظبط شده قبول نیس🫤و....پس عمر مرد نیس ک هدر میشه این زنه ک تو بند مرده تا زنشه