2777
2789
عنوان

بعضیا چقدر خوشبختن

| مشاهده متن کامل بحث + 1196 بازدید | 48 پست
خیلی میبینم این تاپیک رو میزنه ، قبلابا یه کاربری دیگه میزد ...من همه ویژگی هایی رو که ازش میگه رو ب ...

اصلا اگه رپزی ده بار این تاپیکو نبینم خوابم نمیبره

حالا جدیدا رویشو تغییر داده تو اونیکی کاربریش میگف این دوستم چون شوهر نکرده خیلی بدبخته و من چون شوهر کردم ازش خوشبختترم

واقعا خدا بعش ارامش بده هر لحظش تو عذابه مقایسه و حسادت میگذره

من از این رنج‌ها اگر چه این ساعت حاصلی ندارم،عاقبت به گنج‌ها خواهم رسیدن🌱🌈
ولی خب خانواده و تک دختر بودن و ثروتمند بودنش که دست خودش نبوده گلم اینا شانسش بودن

اینا نبوده ولی خیلی از ویژگی های اکتسابی بوده که نام بردی که تو هم میتونی داشته باشی 

خیلی ها خانواده و تک دختر هستن ولی دماغ فیل افتاده و هیچ احترامی ندارن و مفت نمیارزن  و احساس خوشبختی نمیکنن

هر چی خواستنی و احترام خوشحالی و  این چیزا داره از تلاش خودش بوده و خودش بدست آورده 

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اصلا اگه رپزی ده بار این تاپیکو نبینم خوابم نمیبرهحالا جدیدا رویشو تغییر داده تو اونیکی کاربریش میگف ...

اره واقعا ، و من چون خودم کشیدم میدونم بد دردیه و باید تلاش کنی اون خود قبلیو فراموش کنی ...

من فراموش کردنش خیلی سخت بود ولی شد

اره واقعا ، و من چون خودم کشیدم میدونم بد دردیه و باید تلاش کنی اون خود قبلیو فراموش کنی ...من فرامو ...

خداروشکر که خودتو نجات دادی ♥️ امیدوارم اسی هم یه فکری به حال خودش بکنه

من از این رنج‌ها اگر چه این ساعت حاصلی ندارم،عاقبت به گنج‌ها خواهم رسیدن🌱🌈
اهان درسته واقعا پس منظورتون اینه اخلاق خوب داره که خدا بهش داده

اصلا منظورم متوجه نشدی مگه وحی یا از آسمون اینا میفته؟ 

دکترا خوندن 

زبان خوندن.

شاگرد اولی 

شاغلی

خوشحالی سرحالی 

اینا مدت های زیادی طول می‌کشه که به اینا برسی اینا شانس نیست و خدا هم‌بهش. نداده خودش تلاش کرده  با توکل به خدا بهش رسیده 

زمانی که تو داری درموردش تاپیک میزنی ایشون تلاش می‌کنه برا خودش. 

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂
بیشتر ببینید
پس دچارش بودی درکم کن

درکت میکنم چون خودمم چن سال پیش اینجور بودم ولی با تموم وجود فراموشش کردم ، الان بخدا سالی یبارم بهش فکر نمی کنم مگه بقیه بحثش کنن یادش بیفتم وگرنه هیچ...

به خودت بقبولون که هرکس سرنوشتی داره و هرکس باید تلاش کنه هرچن اندک زندگیش رو تغییر مثبت بده همون کاری که من کردم

اصلا منظورم متوجه نشدی مگه وحی یا از آسمون اینا میفته؟ دکترا خوندن زبان خوندن.شاگرد اولی شاغلیخوشحال ...

اهان الان متوجه شدم واقعا موافقم اره خیلیییی تلاشگره

قبول دارم نتیجه  تلاشه