2777
2789

دلم میخاد همسنم باشه کوچکتر هم باشه تا  چهار پنج سال قبوله 

دلیلش هم اینه دلم نمیخاد شوهرم ازم عاقلتر باشه من میخام عاقلتر باشم دلیل دوم هم اینه معمولا مردها خودشون میذن عشق و جوونی میکنن بعد میان با دختر جوونتر ازدواج مبکنن و من اصلا نمیتونم اینو قبول کنم

اینکه دخترا زودتر پیر میشن هم قبول ندارم   تازه بچه دار هم نمیخام بشم که بخاطر زایمان و... پیرتر از مرد  بشم

شما چی؟ مرد کوچکتر یا بزرگتر  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خیلی بچه ای هنوز بنظرم با توجه به دلایلت

برای خودم دلایلم محترمه

از نظر منم دلایل اینکه مرد بزرگتر باشه مثل اینکه زنها زودتر پیر میشن یا مرد ها دیرتر به بلوغ میرن بچگونه و بی معنیه و من اصلا اینها را قبول ندارم 

خیالت راحت 

5/6 سال هم بزرگتر باشه بازم بچگانه رفتار میکنه

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

خیالت راحت 5/6 سال هم بزرگتر باشه بازم بچگانه رفتار میکنه

نه صرفا رفتار بچگانه مد نظرم نیست کلا مردها خودشون تا سن بالا جوونی میکنن بعد میرن زن کوچکتر میگیرن و من خیلی بدم میاد 

نظر بقیه را پرسیدم نگفتم که بیان نظر منو تغییر بدن اخرش هم گفتم شما مرد کوچکتر میخواهین یا بزرگترتا ...

بیشتر انگار دعوا داری 

منم گفتم یچیزایی میاد وسط ک اصن سن توشون گم میشه تو هنوز سنت کمه و متوجه نیستی

من یه روزم از کوچیک تر باشه به چشم نوزاد میبینمش حداقل ۴ سال باید ازم‌بزرگ تر باشه تا بتونم بهش تکیه کنم پسر کوچیک تز از خودت میخای چیکارراخه میخای بری بچه داری کنی

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

بیشتر انگار دعوا داری منم گفتم یچیزایی میاد وسط ک اصن سن توشون گم میشه تو هنوز سنت کمه و متوجه نیستی

تو دعوا داری یا من؟ اینقدر بچه ای که نمیفهمی نظرات ادمها متفاوته قرار نیست همه مثل تو عاشق مرد پیرتر بشن